Leo Messi PSG psg - lyon Franta

S-a supărat degeaba? Messi, cifre modeste în meciul cu Lyon

Leo Messi (34 de ani) a fost titularizat de Mauricio Pochettino în PSG - Lyon, scor 2-1, dar nu a încheiat meciul pe teren. Argentinianul a fost schimbat cu Hakimi în repriza secundă și a fost vizibil deranjat de decizia antrenorului său.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Septembrie 2021, 08:47
Data actualizarii: Luni 20 Septembrie 2021, 08:50

Francezii au căutat imediat cifrele lui Messi din meciul cu Lyon, pentru a vedea dacă Pochettino a luat sau nu decizia corectă. Cifrele par modeste, comparativ cu prestațiile cu care ne-a obișnuit starul argentinian în cariera sa.

Cifrele lui Messi din meciul cu Lyon

 

Mingi primite - 65

Mingi pierdute - 13

Șuturi - 4 (1 pe poartă)

Goluri - 0

Pase - 48

Procentajul de pase reușite - 83%

Dribrlinguri reușite - 3

Dueluri câștigate - 7 din 10

Faulturi comise - 2

Faulturi încasate - 2

Este deja al treilea meci pentru Messi la PSG, și până acum nu a marcat niciun gol și nici nu a oferit vreo pasă decisivă. La scorul de 1-0 pentru Lyon, PSG a obținut un penalty, pe care l-a executat Neymar.

Messi ar putea avea ocazia de a marca primul său gol la PSG în următoarea etapă, când parizienii se vor deplasa pe terenul celor de la Metz.

„Sunt mulțumit. Am văzut câteva lucruri foarte bune în evoluția echipei comparativ cu ce am văzut la Brugge. A fost un progres. Trebuie să luăm cele mai bune decizii pentru echipa.

Uneori, deciziile au urmări pozitive, uneori nu. Sunt aici ca să iau decizii. Sunt fericit pentru performanța echipei în general. Mi-a plăcut rolul rolul pe care l-a avut Angel (n.r. - Di Maria)”, a spus Pochettino, citat de L'Equipe.

Modifică setările cookies