VIDEO EXCLUSIV "Cine pleacă de la PSG? Messi sau Pochettino?" Duckadam n-a ezitat și a răspuns direct 

Lionel Messi nu a înțeles de ce a fost schimbat de la Mauricio Pochettino spre finalul partidei PSG - Lyon 2-1. S-a uitat întrebător spre antrenorul argentinian apoi a refuzat să dea mâna cu tehnicianul formației de pe Parc des Princes. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Septembrie 2021, 14:06
Data actualizarii: Luni 20 Septembrie 2021, 19:52

Lionel Messi și-a exprimat surprinderea după ce a fost înlocuit în actul secund al partidei PSG - Lyon, scor 2-1, meci din etapa a șasea din Ligue 1.

Deși nu avusese până atunci o evoluție concludentă, fotbalistul în vârstă de 34 de ani simțea că-și poate ajuta echipa. 

  • „PSG, mai slabă cu Messi” Un câștigător al Balonului de Aur nu are încredere în starurile lui Pochettino

Messi vs Pochettino, o dispută neașteptată

Pochettino a decis însă în minutul 76, la 1-1, să-l schimbe pe Messi cu marocanul Achraf Hakimi, iar Leo nu și-a putut camufla starea de nervozitate.

Starul adus de la FC Barcelona a pășit apăsat spre banca de rezerve, cu privirea țintuită spre Pochettino, însă în momentul în care tehnicianul i-a întins mâna pentru a-l saluta, Messi nu a reacționat. 

Presa din Franța face deja speculații pe tema unei rupturi iremediabile între antrenor și căpitanul naționalei Argentinei. Pochettino a motivat scurt la finalul întâlnirii. "Acestea sunt decizii pe care noi trebuie să le luăm pentru binele echipei", a explicat fostul antrenor de la Tottenham. 

Duckadam: "Întotdeauna pleacă antrenorul!"

Întrebat luni dimineața, la Ora Exactă în Sport, cine va pleca primul în urma acestei dispute, Helmut Duckadam a răspuns prompt. 

"Întotdeauna pleacă antrenorul. Messi de-abia a venit. Antrenorul e cel care va pleca", a răspuns Helmut Duckadam, luni dimineață, într-o intervenție la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

30 iunie 2023 e data la care îi expiră lui Pochettino contractul cu formația de pe Parc des Princes

30 iunie 2023 e data la care i se termină contractul lui Messi cu PSG

80 milioane de euro e cota de piață a lui Lionei Messi (34 de ani)

A fost deja al treilea meci pentru Messi la PSG, și până acum nu a marcat niciun gol și nici nu a oferit vreo pasă decisivă. La scorul de 1-0 pentru Lyon, PSG a obținut un penalty, pe care l-a executat Neymar.

"Schimbarea discordiei"

"Chipul argentinianului a fost o poezie, refuzând să dea mâna cu antrenorul" au scris cei de la El Mundo Deportivo. "Schimbarea discordiei, Messi se supără pe Pochettino" au scris cei de la AS, în timp ce DailyMail a notat simplu: "Messi șocat". 

"Messi a fost contrariat de managerul său când a ieșit de pe teren. I-a aruncat o privire plină de indignare" a rezumat tabloidul The Sun.

Modifică setările cookies