VIDEO EXCLUSIV Măsuri drastice la FC Argeș după eșecul cu FCSB. Primarul reacționează dur: "Nu merită banderola! E de liga a cincea"

FC Argeș a pierdut contra lui FCSB, pe teren propriu, scor 2-3, în runda a doua din play-off-ul Ligii 1, iar piteștenii rămân pe locul 6.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Martie 2022, 16:53
Data actualizarii: Luni 21 Martie 2022, 16:53
Cristian Gentea, primarul Piteștiului și o persoană foarte apropiată de FC Argeș, a avut o reacție dură la adresa evoluțiilor mai multor fotbaliști ai echipei lui Andrei Prepeliță și anunță că vor fi luate măsuri după eșecul împotriva lui FCSB.

Măsuri drastice la FC Argeș după eșecul cu FCSB

Edilul Piteștiului s-a arătat nemulțumit de penalty-ul comis de Costinel Tofan, când fundașul l-a faultat pe Olaru în careu, de gestul nesportiv al căpitanului Ionuț Șerban, care l-a lovit pe Florin Tănase în figură, dar și de eroarea portarului Alexandru Greab la ultima fază a meciului, când a respins în față mingea expediată de Olaru și i-a permis lui Dumiter să marcheze pentru 3-2.

"Eu nu mai comentez arbitrajul, dar am văzut ce au discutat specialiștii și sunt de acord că a fost penalty la Miron, la 0-0, penalty la Tofan, la 2-2. Deci n-a fost simulare la Tănase, a fost penalty. Șerban, căpitanul nostru de echipă, trebuia să ia roșu de atunci. Șerban demonstrează încă o dată... vă aduceți aminte de meciul cu FCSB, când ne-a lăsat în 9 oameni în minutul 94, când s-a apucat să înjure arbitrul. Nu așa trebuie să se comporte un căpitan de echipă, nu acesta este exemplul pe care trebuie să-l dea. Eu aștept să văd ce va cere Andrei Prepeliță. Data trecută i-am sugerat că nu merită Șerban banderola de căpitan. Atunci mi-a dat dreptate, știu că a fost căpitan Meza Colli câteva etape, după care a revenit Șerban. Nu pot să spun cine ar trebui să fie căpitan, îi las pe ei să decidă. 

M-a sunat Andrei Prepeliță, a fost foarte supărat, dezamăgit, mi-a spus că n-a dormit toată noaptea. El e chiar mai supărat decât mine pe Șerban, pe Tofan. Penalty-ul acela al lui Tofan e de liga a cincea. Unde se ducea mingea? Se ducea în lateral, n-aveau nicio șansă. Nu e prima dată când Tofan face astfel de greșeli. L-am văzut foarte afectat și a spus că va propune și alte măsuri.

Mie mi se pare că Greab a greșit la toate cele trei goluri, are o mare problemă cu ieșitul din poartă. La primul n-a ieșit pe centrare, la al doilea e meritul lui că și-a dat seama unde trage Tănase, dar mi se pare că putea să o respingă lângă bară, în corner, nu era nicio problemă. La golul trei, să respingi în față acolo, mi se pare sub orice critică. Era ultima fază a meciului și se termina 2-2", a spus Cristian Gentea, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.

Modifică setările cookies