Liga 1

”Am rugat conducerea să facă asta”. Gestul lui Camora, după ce a aflat că Petrescu negociază preluarea naționalei

Răzvan Burleanu l-a vrut pe Dan Petrescu la națională, dar acesta a ales să rămână la CFR Cluj.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 21:44
Data actualizarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 22:05

A fost un motiv de bucurie pentru vestiarul celor de la CFR Cluj, spune căpitanul Mario Camora. Deși naționala era tentantă, Petrescu a ales să lupte în continuare pentru marele vis: grupele UEFA Champions League.

Căpitanul celor de la CFR Cluj spune că și-a dorit ca Petrescu să rămână în Gruia. Multe voci importante din fotbalul românesc l-au considerat pe antrenorul de 54 de ani ca fiind cel mai potrivit pentru preluarea naționalei.

  • Mario Camora

Frumoasă vacanţa, dar scurtă. Ne-am relaxat, acum ne întoarcem la muncă. Suntem pe primul loc, avem o distanţă bună, dar trebuie să ne pregătim bine pentru că avem un prim meci important, contra FCSB. Dacă vom învinge FCSB vom mări distanţa faţă de locul 2, acesta este obiectivul nostru, pentru asta ne pregătim.

E greu de spus că se poate termina acum lupta pentru titlu, dar dacă am câştiga noi ar fi şanse foarte, foarte mari să fim din nou campioni. Toată lumea pierde puncte în play-off. Sunt foarte bucuros că Mister a rămas la noi, am vorbit cu el după ultimul meci, i-am rugat şi pe cei din conducere să facem un efort ca el să rămână la noi.

Dan Petrescu a făcut performanţă la acest club şi cred că putem obţine în continuare rezultate bune cu el. Nu vreau să spun ce selecţioner ar trebui să vină la naţională, eu mă bucur”, a declarat Mario Camora.

Petrescu este gata să ducă CFR-ul în grupele Champions League, iar pentru asta vrea întăriri. Marko Duganzic, fost golgheter la FC Botoșani, poate ajunge la Cluj, în schimbul a 500.000 de euro. De asemenea, Petrescu a renunțat la Denis Ciobotariu, cedat împrumut la FC Voluntari. Malcolm Edjouma este o altă țintă a antrenorului ce a adus două titluri la echipa ardeleană.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies