Liga 1

Soția nu l-a lăsat la Dinamo! Dezvăluirea unui fost jucător de la FCSB: ”Am vorbit cu Stoican”

Dinamo a ratat un transfer în această iarnă. Stoican a vrut să aducă la echipă un fost jucător de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 21:20
Data actualizarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 21:26

Flavius Stoican a vrut să-l aducă la Dinamo pe fostul său jucător de la Poli Iași, mijlocașul Kamer Qaka (26 de ani), dar transferul a picat dintr-un motiv incredibil.

Albanezul și-ar fi dorit să lucreze din nou cu fostul său antrenor de la Iași, doar că soția sa a fost cea care s-a opus mutării. Astfel, Kamer i-a spus ”pas” lui Dinamo și a ales să semneze cu Mezokovesd, ocupanta locului șase din campionatul Ungariei.

Kamer Qaka i-a spus ”pas” lui Dinamo și pleacă în Ungaria

Kamer Qaka a jucat la începutul sezonului 2018-2019 pentru FCSB, dar nu l-a impresionat pe Gigi Becali și a plecat repede de la echipă. În România, internaționalul albanez, cu patru selecții în naționala țării sale, a mai jucat pentru Poli Iași și Universitatea Craiova.

„Voi semna în Ungaria, acum plec acolo. A contat opinia soției. Am vorbit cu Flavius Stoican, mi-ar fi plăcut să merg la Dinamo pentru el, sincer vă spun. Dar a venit varianta maghiară, iar soția a considerat că este mai bine pentru familie acolo”, a spus Qaka, pentru Gazetă.

În 2020 a plecat din România în Norvegia, la Nogsvinger, iar din ianuarie 2021 este sub contract cu macedonenii de la Shkendija.

150.000 de euro este cota de piață a lui Kamer Qaka, potrivit Transfermarkt.

Modifică setările cookies