Anglia

Seară neagră pentru Ronaldo, chiar când a fost căpitan după 14 ani la United! A fost învins de golul unui compatriot

Ralf Rangnick i-a acordat lui Cristiano Ronaldo banderola de căpitan în meciul cu Wolves. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 20:35
Data actualizarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 21:42

UPDATE 21:30 Manchester United a pierdut meciul cu Wolves, 0-1. Unicul gol al partidei a fost înscris de Joao Moutinho (35 ani), cu un șut din afara careului. 

Elevii lui Rangnick nu au reușit să amenințe poarta lui Wolves în cele 96 de minute de joc, iar acest eșec i-a poziționat pe locul 7 în campioant, cu 31 de puncte după 19 etape. 


Manchester United o va întâlni în primul meci din 2022 pe Wolves, în etapa a 19-a din Premier League. Acest duel are o însemnătate aparte pentru Cristiano Ronaldo (36 ani). 

Ralf Rangnick a decis să înceapă partida cu Phil Jones (29 ani) în centrul apărării, în locul căpitanului de drept, Harry Maguire (28 ani), care a acuzat probleme medicale la încălzire. Astfel, banderola a ajuns la Cristiano Ronaldo, care a bifat al doilea meci în care este căpitan la Manchester United, primul fiind în urmă cu 14 ani. 

Cu toate acestea, decizia antrenorului german de a-l titulariza pe Phil Jones este bizară. Stoperul a evoluat în doar 3 jocuri în acest sezon, evoluând mult timp pentru echipa a doua, iar în ultimele două sezoane a fost utilizat în doar 11 meciuri. 

Cristiano Ronaldo a avut un start bun de sezon la Manchester United, în 19 meciuri în toate competițiile a marcat 14 goluri și a oferit 3 pase decisive, fiind golgheterul „diavolilor roșii”. 

Modifică setările cookies