Liga 1

OFICIAL | Mișcări de trupe la CFR Cluj! Primul jucător plecat de la echipa lui Petrescu

Denis Ciubotariu, fundașul pe care Dan Petrescu nu a contat foarte mult în acest sezon, va fi împrumutat la FC Voluntari.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 17:15
Data actualizarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 17:19

Fundașul a fost anunțat de Dan Petrescu că nu mai intră în calculele lui pentru restul sezonului, astfel că a ajuns la echipa pregătită de tatăl său, Liviu Ciobotariu.

Crescut de Dinamo, Ciobotariu jr. a ajuns la CFR în urmă cu doi ani, în schimbul a 150.000 de euro. 

Denis Ciobotariu, împrumutat de CFR Cluj la FC Voluntari

În doi ani la CFR, Ciubotariu a jucat în doar 24 de meciuri, nouă dintre acestea în actualul sezon de Liga 1. Este primul jucător care a plecat de la campiona României în această iarnă.

”Cluburile FC Voluntari  și Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA  au ajuns la un acord în privința împrumutului jucătorului Denis Ciobotariu la echipa noastră, până la finalul stagiunii 2021/2022. 

Câștigător a două campionate și a unei Super Cupe cu formația clujeană,  fundașul central , în vârstă de 23 de ani, a mai evoluat până acum în cariera sa la Chindia Târgoviște și Dinamo București.

Jucătorul cu cel mai bun index Instat din Liga 1 a fost integralist  în toate cele 3 partide pe care echipa națională a României U 21 le-a disputat la Campionatul European din Ungaria și Slovenia din martie 2021: 0-0 vs. Germania,  2-1 vs. Ungaria, 1-1 vs.Olanda.

Denis va purta numărul 13 pe echipamentul de joc. Clubul nostru îi urează "Bun venit!" și îi dorește să aibă parte de evoluții excelente în tricoul FC Voluntari”, a anunțat clubul ilfovean.

Modifică setările cookies