Liga 1

UTA și-a luat atacant de 1,91 m! Cine e vârful care a ajuns la echipa lui Laszlo Balint

UTA Arad a găsit o soluție pentru compartimentulofensiv.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 20:41
Data actualizarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 20:46

După plecările lui Ioan Hora, Liviu Antal, Marius Tomozei, Florin Ilie și Cristian Bustea UTA a reușit să facă un prim transfer. Este vorba de atacantul Karolis Laukzemis, component al naționalei Lituaniei.

Acesta a fost adus în românia de agentul Bogdan Apostu, care l-a și prezentat: "Este un atacant masiv, un atacant de 1,91 m, care probabil lipsea UTA-ei. Cert este că din octombrie anul trecut şi până acum el a marcat 14 goluri pentru echipele la care a jucat, cât şi pentru echipa naţională a Lituaniei".

Și atacantul a oferit o declarație, fiind mai apoi caracterizat de antrenorul Laszlo Balint, care a spus că echipa avea mare nevoie de un atacant puternic, iar acesta poate fi o soluție ofensivă de excepție.

"Sunt fericit că am ajuns la acest club mare, UTA Arad. Abia aştept primul meci acasă, pe acest stadion minunat, în faţa acestor fani minunaţi. Sper să am parte de o perioadă bună aici şi să îmi ajut cât de mult pot echipa”, a spus Karolis Laukzemis după semnarea contractului. 

"Este un atacant puternic, un atacant pe care l-am căutat inclusiv în vară. Din fericire, acum s-a ivit această oportunitate, am putut să-l aducem. Karolis este primul atacant, pentru că mai vrem să aducem un atacant, mai vrem să aducem un mijlocaş ofensiv care să poată evolua în benzi, atât stânga, cât şi dreapta. Avem discuţii şi cu un jucător român, dar în principal, jucătorii de atac sunt toţi străini", a comentat Laszlo Balint.

În vârstă de 29 de ani, acesta a mai evoluat pentru Kaysar, Atlantas, Lokomotiv Vilnius, Granitas, Suduva, Jelgava, Istra, Tabor Sezana şi Hiberians FC. Pentru naționala Lituaniei a marcat de două ori pentru națională.

Modifică setările cookies