Nationala

Naționala lui Loți, partea a doua! Ce rezultate a avut România în precedentul ”mandat” al lui Boloni

Ladislau Boloni (68 de ani) este așteptat la București pentru a negocia cu cei de la Federația Română de Fotbal preluarea postului de selecționer.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 20:11
Data actualizarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 20:22

Boloni este liber de contract din luna mai, când s-a despărțit de Panathinaikos Atena, unde a rezistat doar pentru 32 de partide. Antrenorul a oferit și o declarație, în urmă cu patru zile, despre preluarea postului de selecționer.

Ladislau Boloni vine la București pentru negocierile cu FRF

„Sigur că da, mai sunt lucruri de discutat. Aștept încă ceva. Am vorbit și cu domnul Stoichiță. Am fost în contact, o discuție foarte bogată în idei, să spun așa, și pe urmă, zilele următoare vom intra în contact”, a declarat Ladislau Boloni pentru PRO TV

Tehnicianul nu ar fi la prima experiență ca selecționer al României. A mai condus naționala între 2000 și 2001, pentru zece meciuri, apoi a acceptat oferta celor de la Sporting Lisabona, unde l-a antrenat pe Cristiano Ronaldo.

De-a lungul carierei, Ladislau Boloni le-a pregătit pe Nancy, naționala României, Sporting, Rennes, Monaco, Al-Jazeera, Standard Liege, Al-Wahda, Lens, PAOK, Al Khor, Al-Itiihad, Antwerp, Gent, Panathinaikos. 

Rezultatele României în perioada 2000 - 2001, cu Boloni selecționer:

România - Polonia 1-1

România - Lituania 1-0

Italia - România 3-0

Algeria - România 3-2

Algeria - România 2-3

Ucraina - România 0-1

România - Italia 0-2

Georgia - România 0-2

România - Ungaria 2-0

Lituania - România 1-2

Modifică setările cookies