Marian Aliuta, ca Aladdin! Cine i-a daruit pe loc masina de 100 DE MII DE EURO pe care o dorea: "Primeam doar cash. Totul era posibil!"

Marian Aliuta, ca Aladdin! Cine i-a daruit pe loc masina de 100 DE MII DE EURO pe care o dorea: "Primeam doar cash. Totul era posibil!"

Gigi Becali si George Copos sunt doar doi dintre fostii sefi ai lui Marian Aliuta.

Fostul mijlocas extrem de tehnic a evoluat atat pentru Steaua, cat si pentru Rapid, iar numele sau a fost legat si de cateva scandaluri din fotbalul romanesc. Dupa ce a ajuns la Rapid, Aliuta s-a cait pentru trecutul sau ros-albastru si a fost suspendat pentru ca si-a injurat fosta echipa dupa un gol, chiar in fata camerelor TV. Aliuta s-a aparat sustinand ca a exclamat doar "Nu e Steaua!", insa cei de la Comisii nu au dat crezare argumentelor lui si l-au recompensat si cu o amenda. 

Aventurile lui Aliuta nu s-au oprit in Romania si, dupa ce s-a transferat in strainatate, la Shakhtar Donetk, a avut parte de o relatie foarte speciala cu Rinat Ahmetov, seful ucrainienilor. 

"M-am inteles bine cu Rinat Ahmetov, de acolo am avut linistea neceasra din punct de vedere sportiv si financiar. De obicei, ne dadea primele inaintea antrenamentelor si intotdeauna cash! Am primit o masina dupa o victorie cu 2-1 la Dinamo Kiev.

A doua zi, la antrenament, patronul m-a intrebat daca sunt multumit de prima data de el. Normal ca eram multumit, in Romania era salariul anual cat imi daduse el prima. I-am zis ca am vazut o masina care mi-a placut un BMW M5. Imediat a trimis pe cineva si mi-a adus exact ce masina doream.

Din Romania, nimeni nu se poate apropia de Rinat Ahmetov. Cel mai mult ii apreciez pe Marian Iancu si Adrian Porumboiu", a spus Aliuta pentru Prosport. 

Autoturismul pe care Aliuta i l-a cerut lui Ahmetov valora la acea vreme 100 de mii de euro! 

Marian Aliuta a jucat pentru Shakhtar Donetk intre 2000 si 2002, castigand eventul in sezonul 2001-2002. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies