Victor Becali Dario Bonetti DDB Dinamo Florentin Petre Superliga

Nume surpriza propus pentru banca lui Dinamo, la doar cateva zile dupa aducerea lui Bonetti! "A facut ceva pentru echipa!"

Instalarea lui Dario Bonetti nu e vazuta cu ochi buni de toata lumea.

Alecu Mihai
Data publicarii: Sambata 17 Iulie 2021, 17:28
Data actualizarii: Sambata 17 Iulie 2021, 17:33

Situatia de la Dinamo este in continuare una destul de grea, jucatorii avand inca de primit salarii restante, iar clubul nu poate face transferuri, dupa ce TAS a solicitat mai multe documente cu privire la incapacitatea de plata a contractului lui Isma Lopez, care a reclamat formatia bucuresteana la FIFA.

Noul presedinte al clubului, Iuliu Muresan, a decis sa impreuna cu fanii din DDB sa-l aduca pe Dario Bonetti, asta dupa ce Dusan Uhrin nu a mai dorit sa continua, situatia incerta in care se afla Dinamo fiind prea mult de suportat pentru tehnicianul ceh.

Venirea italianului nu este vazut cu ochi buni de toata lumea, Victor Becali sustinand ca era mai buna aducerea unui om care cunoaste ce inseamna Dinamo, precum Florentin Petre. "Putea să fie Petre Florentin, care a făcut ceva pentru Dinamo, putea să fie orice alt jucător care a făcut ceva pentru Dinamo", a spus Victor Becali la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!