Cum si-a gasit Bobonete masina "vandalizata" inainte de FCSB - Craiova: "Nu ma asteptam la asta!" :)

Fierbe Oltenia inainte de meciul cu FCSB. Craiova viseaza la primul titlu dupa aproape trei decenii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Februarie 2019, 14:05
Data actualizarii: Miercuri 20 Februarie 2019, 15:38

Mihai Bobonete e pregatit de marele meci cu FCSB. Fan infocat al Craiovei, Bobonete si-a vopsit Mustangul in alb-albastru, iar numarul de inmatriculare este inspirat din numele clubului.

"Bobita" spune in gluma ca nu a vrut el sa o vopseasca in alb-albastru, ci ca asa a gasit-o. Actorul din Las Fierbinti vine cu masina duminica la stadion.

"Nu stiu, vad ca toata lumea spune ca mi-am vopsit masina in culorile clubului, dar nu este asa. Trebuia sa o vopsesc, efectiv le-am dat-o la baietii aia, nici nu le-am zis ce culoare sa o vopseasca, si uite ca a iesit asa in alb-albastru."

"La numere am comandat sa imi dea B-69-BOS si uite ca mi-au dat UCV, asa a iesit, ce sa mai zic...", s-a amuzat Mihai Bobonete la Ora exacta in sport (ProX).

Glume cu fratele Dorel


Mihai Bobonete spune ca nu are curaj sa il invite pe Dorel (Mihai Dragomir) in galeria Craiovei. Dorel e intr-o situatie complicata. E mare fan Dinamo.

"Sa il iau pe Dorel in galerie la Craiova? Din pacate vorbim despre o situatie mult mai jenanta aici, pentru ca Dorel este fan Dinamo, n-as vrea sa intram in discutii ca sa agitam spiritele si mai mult."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!