GALERIE FOTO „Aveți grijă la scaune că se deșurubează!” Mihai Bobonete, comentariu viral la poza ultra-sexy a Mădălinei Ghenea: „Ați vindecat mulți bărbați de cataractă cu pozele!” 

Madalina Ghenea Grigor Dimitrov Mihai Bobonete Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Iulie 2023, 10:54
Data actualizarii: Vineri 21 Iulie 2023, 10:54

Mădălina Ghenea (35 ani) este una dintre cele mai sexy femei din România. 

Actrița română, care este și model, este extrem de conștientă de formele sale, astfel că nu se sfiește să se pozeze în ipostaze extrem de sexy. Recent, Mădălina Ghenea a confirmat relația cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov, aceasta fiind surprinsă și în tribune la meciurile sale. 

Comentariul pe care Mihai Bobonete i l-a lăsat Mădălinei Ghenea 

Mădălina a postat, în urmă cu o zi, fotografii de la o ședință foto sexy pe care a realizat-o, în care apărea purtând un body transparent, din dantelă și stând pe un scaun. Mihai Bobonete, actorul din Las Fierbinți, a profitat de moment și i-a lăsat un comentariu care a devenit viral, strângând aproape 200 de aprecieri. 

„Sărut mâna! Aveți de grijă cu scaunele astea că eu am avut una la fel și se deșurubează picioarile alea de metal și dacă scapă unul, scapă și alelalte de vă duceți dea berbeleacu. În rest, vă spun, gresia e Porcelanossa de calitate bună, nu alunecă la apă. 

Să vă dea Dumnezeu sănătate că ați vindecat mulți bărbați de cataractă cu pozele astea”, i-a comentat Mihai Bobonete la postare Mădălinei Ghenea. 

Nici iubitul Mădălinei nu s-a lăsat mai prejos, având un comentariu scurt și reprezentativ pe care l-a postat: „Dumnezeule! Mamma Mia!”, însoțit de emoji-uri cu inimioare. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!