Liga 1

VIDEO EXCLUSIV "Mai mult părea o centrare". Golul spectaculos al lui Octavian Popescu, analizat de un celebru portar tricolor

Octavian Popescu a fost cel mai bun jucător al echipei lui Toni Petrea în remiza de pe Arena Națională, FCSB - CFR 3-3.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 11:22
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 11:35

Tavi Popescu, jucătorul pe care Gigi Becali visează să încaseze zeci de milioane de euro în următorii ani, s-a remarcat din nou printr-o reușită de zile mari în fața campioanei CFR Cluj.

În minutul 24 al meciului, Octavian Popescu este angajat excelent în flancul stâng, preia balonul apoi avansează spre centru și trimite imparabil spre poarta lui Otto Hindrich.

Lăudat de colegi și adversari, dar și de nume importante din fotbalul românesc, Octavian Popescu a mărturisit că reușita din derby este "specialitatea casei".

"Mai mult părea o centrare"

Invitat în studioul emisiunii "Ora Exactă în Sport", Florin Prunea a comentat reușita mijlocașului de la FCSB, explicând că a fost și o eroare de plasament din partea portarului Otto Hindrich. 

"Copilul acesta face un campionat extraordinar. Una peste alta a fost o greșeală de plasament. Eu cred că Octavian Popescu a vrut să centreze, nu a fost un șut foarte puternic, a fost un interior care era clar... mai mult părea o centrare. nu a vrut să șuteze, a părut mai mult o pasă.", a declarat Florin Prunea, în direct la PRO X

  • 1,9 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, conform Transfermarkt
  • 20 de meciuri, 5 goluri și 2 pase decisive a strâns Octavian Popescu la FCSB în acest sezon

Postul de bază al lui Tavi Popescu este extremă stânga, dar poate evolua și în banda dreaptă sau în spatele vârfului. Mai are contract cu bucureștenii până în iulie 2024, este cotat acum la 1.9 milioane de euro, dar clubul cere minimum 10 milioane de euro în schimbul său și are o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro. La FCSB primește un salariu lunar de 4.000 de euro pe lună. Pentru el, s-a vorbit de interesul celor de la Arsenal Londra, Manchester City, Slavia Praga, Galatasaray sau Juventus Torino.  

Modifică setările cookies