LOVITURA pentru Becali! RATEAZA transferul iernii la FCSB: "Nu sunt sanse sa semneze!"
Miercuri 28 Noiembrie 2018, 16:13

LOVITURA pentru Becali! RATEAZA transferul iernii la FCSB: "Nu sunt sanse sa semneze!"

Gigi Becali a primit o veste proasta. 

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Chiar daca Gigi Becali dadea ca aproape rezolvat transferul lui Andrei Ivan la FCSB, impresarul fotbalistului a lamurit lucrurile. 

FCSB nu poate face transferul in aceasta iarna. 

Acest lucru nu este posibil din cauza faptului ca Rapid Viena are prima sansa pentru un transfer definitiv al lui Ivan de la Krasnodar, club de la care este imprumutat de echipa din Austria. 

"In momentul de fata, nici tehnic si nici practic nu se poate pune problema unui transfer. Intre Krasnodar si Rapid Viena exista un contract si nu sunt sanse pentru un transfer in iarna. Respect Steaua, il respect pe Gigi Becali, dar in momentul de fata chiar nu se poate realiza acest transfer. Nu exista nicio sansa.

Jucatorul vrea sa aiba continuitate, se simte bine la Viena, este intr-o capitala civilizata, este respectat de cei de la club, joaca si in Europa League", a spus impresarul lui Andrei Ivan, Ion Carp, pentru Ziare.com.

Andrei Ivan era unul din numele tari de pe lista de transferuri a lui Gigi Becali. VIDEO PROTVPLUS.RO

CCR s-ar putea pronunţa în legătură cu protocoalele cu SRI