Liga 1

EXCLUSIV | "E inceputul sfarsitului pentru Talpan, terminam balciul!" Ce spune Becali despre ultima decizie in razboiul pentru marca "Steaua"

Gigi Becali anunta ca razboiul cu CSA Steaua se apropie de final.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Noiembrie 2018, 13:05
Data actualizarii: Miercuri 28 Noiembrie 2018, 13:05

Patronul FCSB este sigur ca la inceputul anului viitor, in ianuarie 2019 cand va fi urmatoarea infatisare, va fi "inceputul sfarsitului pentru Talpan".

Gigi Becali recunoaste ca a pierdut marca 'Steaua', iar acum se lupta in instanta cu CSA pentru marca notorie, adica brand-ul de "Steaua". Potrivit omului de afaceri, CSA trebuie decazuta din drepturile de folosinta ale numelui "Steaua" deoarece nu s-a folosit in scop sportiv de acest nume timp de mai mult de 5 ani.

"Noi am pierdut marca inregistrata. Acum, ne judecam pe marca notorie. Conform legii europene, o marca notorie nu trebuie inregistrata. Ei au o marca ce i-a expirat dreptul. Daca nu o folosesti 5 ani, iti expira dreptul de folosinta. Noi avem o marca de notorietate, 'Steaua Bucuresti', care nu trebuie inregistrata. Ei au inregistrat acea marca cu rea credinta. Nu au facut fotbal, ca nu au folosit-o nu 5 ani, 15 ani. Daca nu au folosit-o 15 ani au fost decazuti din drepturi. E inceputul sfarsitului pentru Talpan si terminam cu balciul. Dupa ce castigam, nu mai are ce sa faca. Nu vor mai putea sa foloseasca 'Steaua Bucuresti'. Ei vor avea o echipa de fotbal care nu poate folosi numele de 'Steaua Bucuresti'. Ce inseamna de fapt marca notorie? Brand-ul 'Steaua', asta inseamna. Nu ai cum cine sa faci ceva pe cale amiabila", a declarat Gigi Becali la ProX.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies