Dinamo Iuliu Muresan Nicolae Badea Superliga

Lovitură financiară primită de Dinamo după plecarea lui Rednic! Un sponsor important anunță că se retrage

Iuliu Mureșan (67 de ani) a luat decizia de a-l demite pe Mircea Rednic (59 de ani) de pe banca lui Dinamo, iar în locul acestuia l-a numit pe Falvius Stoican (45 de ani).

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 23:45
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 23:57

În decizia sa, administratorul special al lui Dinamo a invocat lipsa de rezultate pe care Rednic a avut-o pe banca „roș-albilor”.

Hotărârea luată peste noapte de Iuliu Mureșan nu i-a picat tocmai bine lui Nicolae Badea, unul dintre oamenii care au susținut financiar echipa în această perioadă dificilă.

În consecință, Nicolae Badea ar fi decis, potrivit Telekom Sport, să-și retragă sprijinul financiar pentru echipa din „Ștefan cel Mare”. Mai mult, acesta are de gând să retragă şi pe sponsorii pe care i-a adus lângă Dinamo.

„Computerland, unul dintre sponsorii importanţi ai clubului, se pregăteşte să părăsească proiectul din "Ştefan cel Mare". Compania are un contract de sponsorizare cu Dinamo până în vara anului 2022”, scrie Telekom Sport.

Rednic, la cel mai slab mandat pe banca lui Dinamo

Pentru Mircea Rednic, acesta a fost mandatul cu numărul cinci la Dinamo și, fără îndoială, cel mai slab și cel mai scurt. A rezistat doar 12 meciuri, are o singură victorie și trei rezultate de egalitate.

Doar șase puncte a reușit Dinamo să strângă în cele 12 meciuri disputate cu Mircea Rednic pe bancă. „Câinii” ocupă în momentul de față locul 15 în clasament, cu 12 puncte.

În total, Rednic a adunat 179 de meciuri pe banca lui Dinamo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!