edi ioradanescu Danut Lupu FCSB Gigi Becali Liga 1 Superliga

„Nu mai stă!” Abia sosit la FCSB, Edi Iordănescu ar putea pleca în curând: „Orice minune ține trei zile!”

Gigi Becali a revenit în viața publică și așa cum ne-a obișnuit, a reînceput atacurile la adresa propriei echipe.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 09:59
Data actualizarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 10:12

Patronul FCSB este nemulțumit de faptul că echipa sa nu joacă un fotbal spectaculos, cu posesie net superioară adversarilor.

Edi Iordănescu nu a primit prea bine comentariile patronului, iar potrivit informațiilor scurse în presă, și-ar fi anunțat deja apropiații că va pleca de la FCSB în iarnă.

Fostul dinamovist Dănuț Lupu este de părere că antrenorul vicecampioanei va pleca în curând de la clubul patronat de Gigi Becali.

„Ştiţi cum e, orice minune ţine trei zile. Nu, eu nu cred că Gigi va reuşi vreodată să nu se bage cu toate că ultima oară când au luat campionatul a fost când nu s-a băgat! Nu! Eu cred că dacă se bagă Gigi, Edi nu va rezista. Nu că nu va rezista Edi, nu va mai stă.

Gigi vrea să joace frumos? Pai cum să joace frumos, dacă au covidaţi?! El spune că nu lasă jucătorii să se vaccineze…păi şi atunci, cum facem? Vrei să joci frumos? Toţi jucătorii din lumea asta sunt vaccinaţi, tu nu vrei să vaccinezi jucători, dar vrei să joci frumos. Cum?”, a spus Dănuț Lupu, potrivit as.ro.

Edi Iordănescu a semnat cu FCSB în această vară, după ce clubul s-a despărțit de Dinu Todoran, care a rezistat doar șapte etape pe banca „roș-albaștrilor”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies