Leo Strizu a clarificat lucrurile. Motivul pentru care a demisionat de la FCSB

FCSB Leo Strizu Superliga Superliga Leo Strizu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Martie 2023, 22:57
Data actualizarii: Vineri 03 Martie 2023, 22:56

Antrenorul 'din acte' al grupării „roș-albastre” și-a dat demisia după victoria FCSB-ului cu Petrolul Ploiești, scor 4-1.

La o zi după ce a anunțat plecarea sa de la echipa din Berceni, Leo Strizu a spus lucrurilor pe nume și a evidențiat motivul pentru care a părăsit clubul patronat de Gigi Becali.

Leo Strizu a clarificat lucrurile. Motivul pentru care a demisionat de la FCSB

Tehnicianul a specificat faptul că nu a putut trece peste faptul că a fost „denigrat” în interiorul clubului. De asemenea, Leo Strizu a spus că nu știe momentan de unde au plecat discreditările.

„Aș vrea să o iau cu începutul. Am acceptat această propunere din partea clubului să fiu antrenor cu licență PRO chiar dacă contribuția mea a fost minimă, am acceptat că am vrut să ajut clubul și am spus că sunt de acord cu propunerea asta. Știam ce mă așteaptă, dar până la un punct. Dacă am fost tăvălit de presă, de televiziune, poate pe bună dreptate, dar în momentul în care și din interiorul clubului se comandă articole care mă denigrau... 

Deocamdată nu pot să dau un nume. Nu am o siguranță că știu exact cine este. Știți de ce am mari nedumeriri? Cel care mi-a făcut propunerea să vin la FCSB a fost Mihai Stoica. Și atunci nu aș vrea să mă pronunț pe această propunere. Dacă tot se vorbește urât despre mine și nu sunt dorit, atunci nu mai vreau să continui. Deocamdată nu știu cine este sau cine sunt împotriva mea. 

Vă dați seama că eu nu aș putea să comentez ce spune Gigi. Nu cred că am folosit vreodată pronume de genul eu, noi, întotdeauna m-am ferit, am vorbit la modul general. Nu am intrat cu nimic în interiorul echipei”, au fost cuvintele lui Leo Strizu la televiziunea Digi Sport.

FCSB - Petrolul Ploiești 4-1

„Roș-albaștrii” au început perfect meciul de pe Arena Națională. Adrian Șut a deschis scorul în minutul 5, dar Felix Mathaus a reglat imediat scorul de pe tabela de marcaj și a restabilit egalitatea în minutul nouă.

Au urmat două reușite pentru FCSB. Andrea Compagno i-a readus pe „roș-albaștri” în avantaj în minutul 29 și a dus scorul la 3-1 în partea a doua a partidei, în minutul 57.

Pe final, Malcom Edjouma a lovit spectaculos balonul și a închis tabela la 4-1 în favoarea trupei dirijate de Mihai Pintilii, cu o foarfecă superbă. FCSB a câștigat, astfel, trei puncte prețioase în lupta la titlu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!