Andrea Compagno Adrian Mititelu FCSB nationala Italiei Superliga Adrian Mititelu

Cum a comentat Adrian Mititelu convocarea lui Compagno la naționala Italiei

Mihai Stoica a dezvăluit faptul că Andrea Compagno, atacantul celor de la FCSB și fostul jucător de la FCU Craiova, a fost convocat pe o listă preliminară la naționala Italiei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Martie 2023, 22:30
Data actualizarii: Vineri 03 Martie 2023, 22:29

Adrian Mititelu, finanțatorul oltenilor, l-a cedat în vară pe Andrea Compagno la echipa patronată de Gigi Becali pentru 1.5 milioane de euro.

Cum a comentat Adrian Mititelu convocarea lui Compagno la naționala Italiei

În consecință, afaceristul a evidențiat faptul că s-a bucurat în momentul în care a auzit veștile despre Andrea Compagno, dar chiar și așa, nu regretă faptul că nu a scos mai mulți bani de pe urma italianului.

„M-am bucurat foarte mult. Înţeleg că este lotul lărgit, dar tot este foarte bine pentru el. Eu zic că mai devreme sau mai târziu el va ajunge acolo. (n.r. despre faptul că ar fi putut primi mai mulţi bani pentru Compagno) Nu mă gândesc la asta. Pentru mine banii aceia m-au ajutat foarte mult.

O sumă pe care o iei la momentul potrivit face foarte mult. Aici nu mai e vorba de bani, e bucuria pe care aş avea-o eu dacă el ar juca un meci pentru naţionala Italiei. Cei mai mulţi dintre colaboratorii mei mi-au spus că nu e Compagno de Craiova. Şi am zis că nu! Eu l-am văzut şi am avut încredere în el. L-am văzut cum se comporta la antrenamente.

Eu am sperat când i-am cerut lui Becali 1,5 milioane de euro că o să mă refuze. Eu zic că în vară poate fi transferat pentru 4-6 milioane de euro, nu ar fi o surpriză. Eu, care am susţinut fotbaliştii românii, aş cauta mai degrabă tinere talente în ţările europene pentru că acolo jucătorii sunt mai sănătoşi din punct de vedere mental şi chiar fizic”, a spus Mititelu, potrivit Prima Sport.

Cifrele lui Andrea Compagno

Andrea Compagno a ajuns în România, în vara anului 2020, la FCU Craiova, venit liber de contract după despărțirea de Tre Fiori (San Marino). Evoluțiile bune în tricoul oltenilor i-au adus în toamna anului trecut transferul la FCSB. 1.5 milioane de euro a plătit Gigi Becali în schimbul atacantului italian.

Înainte de a face pasul către România, italianul Compagno a evoluat la mai multe cluburi italiene din ligile inferioare, cu ar fi: Catania, Due Torri, Pinerolo, Argentina, Borgosesia sau Nuorese.

  • 1.4 milioane de euro este cota de piață a lui Andrea Compagno, potrivit transfermarkt.com
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!