"La Steaua e ca la loterie!” Dezvaluiri incredibile despre modul in care au decurs negocierile dintre Zdenek Ondrasek si FCSB

"La Steaua e ca la loterie!” Dezvaluiri incredibile despre modul in care au decurs negocierile dintre Zdenek Ondrasek si FCSB

Zdenek Ondrasek a semnat cu FCSB in aceasta vara!

Impresarul jucatorului de 32 de ani a dezvaluit cum au decurs negocierile cu patronul FCSB, Gigi Becali.

Zdenek Ondrasek a evoluat ultima oara la Viktoria Plzen, echipa alaturi de care a incheiat pe locul cinci in campionatul din Cehia.

"Mi-a placut foarte mult chestia asta de negocieri. Cu Zdenek au fost 15 zile de negocieri. Cu el si cu Steaua am inchis-o foarte repede. Am obtinut ce am vrut. Problema a fost intre jucator si Plzen.

El a fost cumparat cu 900.000 de euro din America, iar clubul trece printr-o problema financiara. Trebuia sa plateasca ceva la club. El avea niste salarii restante si nu putea pleca asa. La Steaua e ca la loterie. Stim prea bine ce se intampla acolo.

Poate sa prinda trei meciuri bune, sau poate prinde trei rele si sa se termine din start. Eu sper sa se impuna. Mi-a placut mult caracterul lui. I-am spus ca trebuie sa aiba un target sa ma depaseasca la Steaua si as fi multumit", a declarat Adrian Neaga, la Antena Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies