Andrei Vlad Bogdan Stelea FCSB Superliga

Jucătorul FCSB-ului, sfătuit să plece de la echipă: „E destul de greu să se mai întâmple ceva cu el acolo!” 

Unul dintre jucătorii FCSB-ului a fost sfătuit să plece de la echipă, după ce a fost trecut pe banca de rezerve. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 06 Mai 2022, 07:45
Data actualizarii: Vineri 06 Mai 2022, 07:48

Andrei Vlad (23 ani) se află într-o postură neașteptată la FCSB, acolo unde a devenit rezervă, din titular indiscutabil, după gafa comisă în meciul cu FC Argeș, 0-1, de la începutul lunii martie. Portarul a fost scos ulterior din lot, pentru următoarele două etape, iar apoi lăsat pe banca de rezerve. 

Numit de Gigi Becali în trecut „Messi al portarilor”, Vlad a intrat în dizgrația finanțatorului după gafa comisă. Imediat după meciul de la Argeș, patronul echipei declara că a luat legătura cu Mihai Rotaru pentru a-l trimite înapoi la Universitatea Craiova, de unde a fost cumpărat pe când avea doar 18 ani, în schimbul a 400.000 de euro. 

Andrei Vlad, sfătuit să plece de la FCSB pentru a-și salva cariera

Ștefan Târnovanu (21 ani) l-a înlocuit pe Vlad în poarta roș-albaștrilor, iar prestațiile tânărului goalkeeper s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Bogdan Stelea a vorbit despre situația lui Andrei Vlad, pe care l-a sfătuit să plece de la FCSB. 

Fostul portar nu îi mai dă șanse lui Vlad în poarta FCSB-ului după gafa comisă, în contextul prestațiilor bune ale lui Târnovanu. 

„E destul de greu să se mai întâmple ceva cu el la FCSB, doar dacă intră pe un anumit fond și nu mai există altă soluție.

Acum, Târnovanu apară și echipa poate câștiga campionatul, Vlad poate intra doar dacă Târnovanu e suspendat sau se accidentează”, a declarat Bogdan Stelea la Digi Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!