"El ar trebui să joace afară". Jucătorul de la FCSB sfătuit să se transfere la finalul acestui sezon

Darius Olaru FCSB Vasile Miriuta Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Mai 2022, 19:18
Data actualizarii: Joi 05 Mai 2022, 19:18

Darius Olaru a devenit unul dintre jucătorii de bază ai celor de la FCSB. 

Darius Olaru (24 de ani) trece prin cea mai bună perioadă a carierei sale. Mijlocașul celor de la FCSB a ajuns la o cotă de piață de patru milioane de euro și a fost lăudat de cei de la echipă pentru prestațiile sale.

"E într-o formă foarte bună. La vârstă asta el ar trebui să joace afară. El, la 23, 24 de ani… cei de afară, vă dau un exemplu, pentru că sunt prieten cu impresari mari, mi-au spus acum un an de zile, era un jucător în Ungaria… și mi-a zis, Loti, dacă avea 18 îl luam, dar 20, 21 nu mai căutam jucători.

La 24 e cam greu, deci cam în vară ar fi să se transfere. Apoi va fi foarte greu. Vorbesc despre o echipă top, pentru că echipe din astea… mai găsești la vârsta asta, cu toate că el e în cea mai bună forma a carierei", a declarat Vasile Miriuță, pentru Playsport.

Olaru a fost de nelipsit din echipa celor de la FCSB în acest sezon. A marcat de șase ori și a oferit 11 assist-uri în 34 de meciuri.

Becali, despre vânzarea lui Darius Olaru

"Orice jucător e transferabil, dar de la mine trebuie să fie transferat la prețul corect, dacă el face 10 milioane, eu trebuie să iau 12. Eu trebuie să iau cu 20% mai mult decât valoarea lui, așa e la mine, Becali", a spus patronul FCSB, la emisiunea "Ora Exactă în Sport".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!