VIDEO "Este vorba despre bani publici". Părere neașteptată din partea unui nume important din anturajul CSA despre meciul FCSB - CFR

Fostul selecționer al României și-a exprimat părerea despre subiectul stadionului pe care ar trebui să se joace meciul FCSB - CFR Cluj. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Mai 2022, 20:50
Data actualizarii: Joi 05 Mai 2022, 20:58

Anghel Iordănescu a declarat că în opinia sa partida FCSB - CFR Cluj, din ultima etapă a playoff-ului Ligii I, se poate disputa pe Ghencea deoarece arena a fost construită din bani publici.

El nu a dorit totuşi să comenteze poziţia lui Vasile Dîncu, ministrului Apărării Naţionale, cel a afirmat că FCSB nu poate juca pe arena din Ghencea.

"Poziţia ministrului Apărării Naţionale nu o comentez, eu fiind general în rezervă... dar trebuie să înţelegem toţi că este vorba despre bani publici şi de fotbal. Până la urmă este o performanţă în sine să joci pe un stadion cu 50.000 de oameni. Din păcate nu se poate juca pe Arena Naţională meciul FCSB - CFR, dar se poate juca pe stadionul din Ghencea, pe cel din Giuleşti, pentru că fotbalul este un sport iubit de toată lumea. Şi ne-am dori să se joace acolo unde condiţiile sunt cele mai prielnice", a spus Iordănescu.

Partida FCSB - CFR Cluj, programată în 21 sau 22 mai, în ultima etapă a playoff-ului Ligii I, ar putea decide campioana României. Arena Naţională pe care FCSB joacă partidele de pe teren propriu este ocupată în acea perioadă, Primăria Capitalei închiriind stadionul pentru un festival de muzică electronică.

Oficialii FCSB ar fi dorit să dispute meciul pe noul stadion din Bulevardul Ghencea, însă conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua se opune având în vedere litigiul cu gruparea patronată de Gigi Becali. În aceste condiţii, FCSB ia în calcul disputarea meciului din ultima etapă pe Stadionul Municipal din Buzău.

Modifică setările cookies