VIDEO EXCLUSIV Becali a lămurit situația lui Andrei Vlad! Cu cine a luat legătura pentru a scăpa de tânărul portar al FCSB-ului

Gigi Becali nu vrea să mai audă de Andrei Vlad.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Martie 2022, 16:38
Data actualizarii: Marti 15 Martie 2022, 17:07

Patronul vicecampioanei CFR Cluj a dezvăluit că l-a contactat pe Mihai Rotaru pentru a-l trimite pe Vlad înapoi la Universitatea Craiova pe aceeași sumă pe care a venit.

Andrei Vlad (22 de ani) a greșit grav la penultimul meci disputat de FCSB în sezonul regulat al Ligii 1, iar Gigi Becali l-a exclus din lot pentru următoarele partide. La ultimele partide disputate de vicecampioana României, Toni Petrea l-a trimis în poartă pe Târnovanu.

Becali vrea să scape de Vlad

„Am vorbit cu Rotaru să-mi dea banii pentru Andrei Vlad și nu a vrut. Din străinătate, n-am avut niciodată vreo oferta. El a avut șanse, au stat alți portari mai în vârstă pe bară. Acum e Târnovanu care are șansa lui. Eu zic că nu a fost penalty. Îmi spun părerea. nu că e echipa mea! Eu spun așa, mă uit și văd faza.

Văd piciorul drept al lui Târnovanu cum se duce și nu-l atinge deloc. El când dă în minge, Moldoveanu, mingea deja era ieșită afara, părerea mea. Îl atinge doar, el nu cade din contactul cu Târnovanu. Asta e părerea mea. Că alții zic altceva, specialiștii... e problema lor.

Într-un fel îmi convine și țoață animozitatea asta împotrivă noastră, pentru că atunci pune Dumnezeu mana, când țoață lumea e împotriva mea. Nu mai vreau să dau nume. pe Gică Hagi nu-l comentez niciodată, de nașul meu nu mai comentez niciodată.

E echipa lui. Bine, Gică a zis că a fost și 11 metri la Edjouma. Acolo i-a luat mingea, pur și simplu”, a spus Gigi Becali, la PRO X, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Andrei Vlad a ajuns la FCSB în 2017, după ce a decis să ”rupă” contractul cu Universitatea Craiova. În cele din urmă, cele două cluburi au ajuns la un acord, iar Gigi Becali le-a plătit oltenilor 450.000 de euro pentru portarul care avea în acel moment un singur meci în Liga 1.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies