"Jucam la victorie cu CFR! Nu vreau pe soclu daca batem, ca soclu este pentru cei care se duc". Ce spune Multescu inaintea meciului care poate rasturna lupta la titlu

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Mai 2018, 11:50

	"Jucam la victorie cu CFR! Nu vreau pe soclu daca batem, ca soclu este pentru cei care se duc". Ce spune Multescu inaintea meciului care poate rasturna lupta la titlu

Gigi Multescu, antrenorul Astrei, spune ca vrea sa bata liderul CFR Cluj in weekend. O victorie a Astrei ar rasturna lupta la titlu.

CFR Cluj e principala favorita la titlul de campioana, dar are un meci greu in fata. Echipa lui Dan Petrescu va juca pe terenul fostei campioane Astra. Giurgiuvenii spun, prin vocea antrenorului Gigi Multescu si a capitanului Alexandru Stan, ca sunt motivati inaintea partidei.

Multescu spune ca va juca meciul la victorie si ca vrea un rezultat bun.

"Se vede clar cine are interes ca noi sa nu fim cum trebuie la meci. Dar nu pot vorbi eu despre scoala celor de la CFR. Sa fiu ridicat pe soclu daca nu ne bate CFR? Doamne, fereste! Soclu e pentru cei care se duc. Eu vrea sa fiu viu si nevatamat. Noi o sa jucam la victorie meciul cu CFR pentru ca doar asa putem obtine un rezultat bun, chiar si un punct", a declarat Gigi Multescu la Digi.

"Sunt de vreo 40 de ani in fotbal. Si ma asteptam sa apara tensiuni inaintea unor astfel de partide. Se scrie pentru polemica si apar neadevaruri. S-a scirs ca Belu a fost pedepsit pentru ni stiu ce. Nu! El n-a vrut sa intre pe teren la finalul unui meci si am recomandat conducerii trimiterea lui la echipa a doua. Dar i-am transmis ca poate reveni daca isi cere scuze", a mai spus antrenorul Astrei.

Pe de alta parte, si Alexandru Stan a spus ca jucatorii giurgiuveni sunt foarte motivati.

"Noi suntem foarte motivati. Ne motivam singuri si o face si domnul Niculae. Este singurul om care poate da un bonus, o prima pentru acest meci. S-a scris si ca vor fi dat afara vreo 4-5 jucatori, dar asta este total neadevarat. Daca batem in aceste doua meciuri, locul 3 este al nostru, daca ne ajuta si rezultatele", a spus Stan.

Ministrul Transporturilor acuză nereguli la Metrorex: „Sporul de metrou este aplicat abuziv”
BRAT

Modifică setările cookies