"E gata colaborarea! Ei stiau pe cine aduc". Inca un indiciu pentru plecarea lui Budescu, dat de unul de oamenii din fotbal care il cunosc bine

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Mai 2018, 11:04

	"E gata colaborarea! Ei stiau pe cine aduc". Inca un indiciu pentru plecarea lui Budescu, dat de unul de oamenii din fotbal care il cunosc bine

Aventura lui Budescu la FCSB se apropie cu pasi rapizi de final. Fostul campion al Romaniei a intrat in conflict cu Dica, iar Becali l-a criticat dupa infrangerea de la Iasi.

Schimbat la pauza in mai multe randuri, Budescu este extrem de nemultumit de tratamentul la care a fost supus de Nicolae Dica. El si-a varsta of-ul public dupa un meci, criticand decizia antrenorului de a-l schimba.

Pe de alta parte, Budescu l-a suparat pe patronul Becali, starnind critici dupa ce "a stat pe teren" la meciul cu CSM Iasi.

Dinu Gheorghe, fost presedinte al Astrei, om de fotbal care il cunoaste bine pe Budescu, spune ca aventura jucatorului la FCSB nu va mai dura mult.

"Pe termen scurt, se mai poate lucra cu Budescu, dar pe termen lung, e gata colaborarea. El mai poate juca astea doua meciuri, daca nu il mai scoate.

El vine dintr-un mediu in care rigorile nu erau cele de la FCSB. Daca toata cariera ai lucrat intr-un anumit fel, e greu sa te schimbi la 28-29 de ani. Ei stiau pe cine aduc.

Sunt jucatori carora trebuie sa le faci anumite concesii. Budescu este atacant, nu este mijlocas. Primeste sarcini in teren pe care nu le poate duce la bun sfarsit. El trebuie sa inscrie, nu poate avea alte sarcini", a spus Dinu Gheorghe la Digi.

Dinu Gheorghe a mai vorbit si despre prestatia stelistilor de la Iasi.

"La Iasi, echipa facuse o repriza slaba. O singura sansa aveau, o executie a lui Budescu. Daca scoti si singura ta sansa, ce pretentii sa mai ai? Eu nu cred ca Budescu a fost schimbat la pauza de domnul Becali", a mai spus Dinu Gheorghe.

14 goluri si 12 assisturi are Budescu in 34 de meciuri jucate pentru FCSB.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Valeriu Gheorghiță, ultimele informații despre campania națională de vaccinare. 40% din populația Bucureștiului s-a imunizat
BRAT
Modifică setările cookies