Dinamo nu poate trece peste egalul cu UTA: ”Vedem meciul ca pe o înfrângere”

Mircea Rednic a revenit la Dinamo cu o remiză, 2-2 cu UTA Arad.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 05 Octombrie 2021, 21:00
Data actualizarii: Marti 05 Octombrie 2021, 21:55

Mircea Rednic a revenit la Dinamo cu o remiză, 2-2 cu UTA Arad.

”Câinii” au condus cu 2-0, dar nu au reușit să păstreze avantajul până la finalul partidei, chiar dacă au jucat aproape o oră cu un om în plus. Arădenii au egalat, spre dezamăgirea conducerii din ”Ștefan cel Mare”.

Iuliu Mureșan, directorul executiv al lui Dinamo, a remarcat aspectele pozitive din jocul echipei, dar spune că vede egalul cu UTA ”ca pe o înfrângere”. ”Roș-albii” aveau nevoie de victorie pentru a urca în clasament. Cu șapte puncte, Dinamo a rămas pe penultimul loc.

Urmează ca noi, jucătorii și Mircea Rednic să obținem în următorul meci, la Mediaș, o victorie. A fost un meci ce părea câștigat, deși eu niciodată nu mă gândesc că este un mei câștigat până nu pleacă jucătorii la vestiare. Am avut emoții pentru că ne-au egalat la ultimele faze. S-a întâmplat, printr-un lanț de greșeli am luat două goluri.

Încă suntem o echipă ghinionistă, dar prin multă muncă o să spargem acest ghinion, o să îl depășim, și vor veni și rezultate. Ăsta este efectul schimbării unui antrenor. Când cu un antrenor nu merge treaba și obții o serie de rezultate negative trebuie să faci o schimbare. 

Și schimbarea cu Mircea Rednic e foarte bună, în două antrenamente  a refăcut cât a putut, și prin multe discuți individuale, a reușit să îi facă se concentreze doar pe meci, pe rezultat. Noi am avut niște ratări, am simțit acest egal ca pe o înfrângere”, a spus Iuliu Mureșan, la Ora Exactă în Sport.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies