FC U Craiova FC Hermannstadt Sibiu Superliga

FOTO ȘI VIDEO Interdicție pentru cine? Ce au făcut fanii lui FC U Craiova la meciul cu Hermannstadt

FC U Craiova înfruntă FC Hermannstadt, la Sibiu, acum, în ultima rundă a sezonului regulat din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Martie 2023, 21:30
Data actualizarii: Duminica 12 Martie 2023, 21:41

Deși Comisia de Recurs a întors decizia inițială a Comisiei de Disciplină și a dictat rejucarea meciului cu Sepsi, sancțiunea în privința spectatorilor a rămas valabilă. FC U Craiova nu poate fi susținută de o galerie organizată la șase meciuri din deplasare din cauza scandărilor xenofobe de la meciul cu Sepsi, din ianuarie.

Fanii lui FC U Craiova, pe stadion la meciul cu Hermannstadt, în ciuda interdicției

Fanii lui FC U Craiova au driblat sancțiunea și s-au adunat în număr mare la stadion. Îmbrăcați în negru, ultrașii olteni nu s-au așezat în sectorul destinat oaspeților, ci undeva la tribuna a doua.

De altfel, Claudiu Rotar, finanțatorul lui FC Hermannstadt, confirma încă de ieri că suporterii lui FC U Craiova și-au cumpărat online bilete și vor putea fi evacuați de pe stadion doar dacă poartă însemnele clubului.

„Nu avem ce să facem! Nu putem să-i oprim. Nu cred că vom avea probleme cu ei. Au putut să-și ia bilete online. Dacă le puneam la case, nu puteau să vină și aici? Dacă însă vor avea fulare și însemnele clubului FC U Craiova, atunci o să fie scoși din stadion”, a spus Claudiu Rotar, pentru Prosport.

VIDEO Fanii lui FC U Craiova la Sibiu

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!