FOTO ȘI VIDEO Fanii lui FC U Craiova au luat cu asalt Sibiul, chiar dacă sunt interziși!

FC U Craiova înfruntă FC Hermannstadt, la Sibiu, astăzi, de la ora 21:00, în ultima rundă a sezonului regulat din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Martie 2023, 20:22
Data actualizarii: Duminica 12 Martie 2023, 20:23

Cu o victorie la Sibiu și un eșec al lui Sepsi contra lui FCSB, FC U Craiova s-ar califica matematic în play-off. În caz contrar, oltenii vor avea o nouă șansă, la rejucarea meciului cu Sepsi, de săptămâna viitoare.

Fanii lui FC U Craiova au luat cu asalt Sibiul, chiar dacă sunt interziși!

Deși Comisia de Recurs a întors decizia inițială a Comisiei de Disciplină și a dictat rejucarea meciului cu Sepsi, sancțiunea în privința spectatorilor a rămas valabilă. FC U Craiova nu poate fi susținută de o galerie organizată la șase meciuri din deplasare.

Interdicția nu i-a oprit pe fanii lui FC U Craiova, care s-au strâns în număr mare la Sibiu și au fost întâmpinați de jandarmi. Îmbrăcați în negru, suporterii au scandat pe străzi: "Hai Știința, hai Știința!" și "Noi cântăm pentru blazon / Peluza Sud răsună pe stadion".

Claudiu Rotar, finanțatorul lui FC Hermannstadt, declara ieri că nu îi poate opri pe fanii lui FC U Craiova să intre pe stadion în cazul în care nu poartă însemnele clubului.

„Nu avem ce să facem! Nu putem să-i oprim. Nu cred că vom avea probleme cu ei. Au putut să-și ia bilete online. Dacă le puneam la case, nu puteau să vină și aici? Dacă însă vor avea fulare și însemnele clubului FC U Craiova, atunci o să fie scoși din stadion”, a spus Claudiu Rotar, pentru Prosport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!