Becali da afara doi eroi de la 4-2 cu Maccabi! Cine pleaca de la Steaua ca sa le faca loc unor SUPERACHIZITII

Autor: Sport.ro
Sambata 05 Noiembrie 2011, 17:32

	Becali da afara doi eroi de la 4-2 cu Maccabi! Cine pleaca de la Steaua ca sa le faca loc unor SUPERACHIZITII

Becali nu e multumit nici dupa 4-2 cu Maccabi. Anunta ca doi jucatori vor fi dati afara la iarna!

Lui Becali nu i-a placut de atacantii care au intrat pe parcursul meciului cu Maccabi. Lasa de inteles ca Rusescu si Nikolic nu mai au nicio sansa de a continua la Steaua din retur.

"Doi pleaca la iarna, i-ati vazut si cu Maccabi. Tot ce s-a intamplat, s-a intamplat dupa o singura pasa gresita. Mai cumpar eu jucatori, o sa vedeti. Vor pleca doi atacanti, iau doi in loc! O sa mai iau si un mijlocas, un numar 10 si atunci o sa o vedeti pe Steaua.

Aia doi care pleaca nu pot sa mai arate nimic pentru ca nu au cum, mie mi-au aratat si i-am vazut. Gata, e clar. Pleaca doi atacanti, vin alti doi, si mai iau un numar 10! La noi, rezervele trebuie sa fie la nivelul titularilor de acum, nu cum a fost la meciul asta cu Maccabi", a spus Becali la gsptv.

Chiar daca nu a pronuntat nume, cel mai probabil Becali se refera la Raul Rusescu si Stefan Nikolic, care au intrat pe teren in prima repriza dupa accidentarile lui Gardos (2) si Tatu (26). Rusescu a fost folosit mijlocas stanga, in timp ce Nikolic a inceput ca atacant, apoi a coborat in banda dreapta, dupa eliminarea lui Florin Costea.

PSD vrea să amâne, din nou, Legea privind carantinarea. Se dorește o ”dezbatere aprofundată”
BRAT