El e SuperNovak: "Sa-mi fie frica sa calc azi prin Ploiesti? De ce?" Cum a reactionat cand sarbii l-au intrebat de ce nu e capitan la Steaua

Autor: Sport.ro
Sambata 05 Noiembrie 2011, 15:10

	El e SuperNovak: "Sa-mi fie frica sa calc azi prin Ploiesti? De ce?" Cum a reactionat cand sarbii l-au intrebat de ce nu e capitan la Steaua

Cand atmosfera a explodat la Steaua, din supernova s-a transformat in SuperNovak! Stelistul a reactionat imediat si a devenit liderul de pe teren, chiar daca nu poarta banderola.

Martinovic a fost intrebat in Serbia de ce nu primeste banderola la Steaua, dupa incidentul de la Ploiesti. Sarbul s-a tinut de glume.

"De ce nu luati numarul de telefon al antrenorilor si presedintilor sa aflati de ce nu sunt capitan, asa cum au cerut suporterii? Glumesc :) Am fost in criza la Steaua si abia am reusit sa schimbam asta. De ce sa fie iar schimbari, eu tot voi juca din toata inima pe teren. Pentru asta, vreau sa le multumesc si fanilor pentru tot ce au facut. Sper sa-i rasplatesc cu performante bune."

Laudat si in Serbia pentru curajul sau nebun de a pune la pamant un golan intrat pe terenul de fotbal, Martinovic spune ca nu i-ar fi frica sa repete experienta. Mai mult, nu ii este teama sa calce in Ploiesti, dupa incidentul de acum o etapa. Martinovic e bucuros ca toata lumea vorbeste despre el asa cum n-a visat niciodata, insa vrea ca de acum sa iasa in evidenta prin jocul sau de picioare cu mingea... nu cu golanii.

"Ma simt obosit. In ultima vreme am avut meciuri la 3 zile. Stiu ca numele meu a fost rostit peste tot, insa nu citesc presa, nici pe cea din Romania, nici pe cea din Serbia. Vad doar ce prietenii in scriu pe Facebook.  Cand esti mic, visezi la popularitate, apoi cand cresti visezi la altele.

"Fiecare poate sa spuna ce vrea despre gestul meu. Nu trebuie sa ii judecam pe altii doar pentru ca ei nu gandesc cumo facem noi. Au dreptul la o opinie diferita si eu sunt ok cu asta. Cred in continuare ca ce am facut este corect si cel mai important lucru este ca pot sa ma privesc in continuare in oglinda.

"Pe strada oamenii reactioneaza pozitiv cand ma vad, ma saluta, ma felicita. Nu mi-e frica sa merg iar la Ploiesti, pentru ca nu voi ataca pe nimeni. Acel baiat a intrat pe teren si mi-a atacat colegii. Nu am niciun motiv de frica sa merg iar la Ploiesti.", a declarat Martinovic in presa din Serbia.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT