4 transferuri pierdute de Becali pentru ca nu a stiut sa aiba rabdare! Ce mutari a ratat dupa ce i-a zis PA lui Dinu Gheorghe

Autor: Sport.ro
Duminica 06 Noiembrie 2011, 10:20

	4 transferuri pierdute de Becali pentru ca nu a stiut sa aiba rabdare! Ce mutari a ratat dupa ce i-a zis PA lui Dinu Gheorghe

Suparat ca Dinu Gheorghe amana un raspuns venirii sale la Steaua, Becali i-a transmis ca nu-l mai vrea la echipa.

Odata cu acest anunt, Becali a ratat cea mai buna sansa de a pune mana pe 4 super jucatori din Liga I, apropiati de Dinu Gheorghe.

Fostul presedinte de la Rapid e expert in transferuri de la fosta sa echipa. Asa s-a intamplat cand a plecat din Giulesti, asa a fost si cand a parasit Brasovul.

Din vara, Rui Duarte, Herea si Deac vor ramane fara contract la Rapid, iar Becali ar fi putut sa-i convinga sa ramana in Bucuresti, dar sa treaca la rivala giulestenilor, prin Dinu Gheorghe.

Rui Duarte este exact jucatorul de care Steaua ar avea nevoie pe flancul drept, in timp ce Deac si Herea sunt doi fotbalisti apreciati de patronul Stelei.

Un alt jucator care putea sa vina la Steaua pe "aripa" Dinu Gheorghe era Chipciu de la Brasov, echipa cu care fostul presedinte de la Rapid ii este usor sa negocieze.

Totusi, patronul Stelei a anuntat ca intentioneaza ca din iarna sa mai aduca 2 jucatori la Steaua.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT