VIDEO Magia National Arena! Stelistii se bat pe bilete pentru meciul cu Chiajna! Visul lui Ilie Stan: "In retur sa revenim pe Ghencea!"

Autor: Sport.ro
Sambata 05 Noiembrie 2011, 20:57

Steaua e prima care a castigat pe National Arena, dar vrea inapoi in Ghencea. Ilie Stan, Tanase si fratii Costea s-au saturat sa se mute cu cortul. Incearca sa-l convinga pe Becali, insa aceasta nu vrea. In 2 meciuri pe National Arena a castigat din bilete o jumatate de milion de Euro.

Steaua joaca al 3-lea meci pe National Arena. Victoria din Europa si atmosfera de pe noul stadion ii atrag pe fani. Nu conteaza ca Steaua o intalneste pe Chiajna. E adevarat ca si biletele sunt de 3 ori mai ieftine decat la meciul cu Maccabi. Cele mai ieftine costa 5 lei.

Cu Maccabi, noul gazonul de pe National Arena a dat primele semne de oboseala. Steaua mai are de jucat 5 meciuri in 2011.

"Cu ajutorul lui Dumnezeu, returul acestui campionat sa fie pe Ghencea" spune Ilie Stan.

Din 2 meciuri pe National Arena - cu Rapid si Maccabi, Becali a castigat 500 de mii de Euro din bilete. Nu vrea sa revina in Ghencea. Chiar daca pe noul stadion e sef doar cand joaca Steaua.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT