Marius Croitoru Arena Nationala FCSB FCU Craiova Florin Raducioiu Liga 1

Imaginile cu Croitoru de pe Arena Națională l-au indignat pe Florin Răducioiu: „Inadmisibil! Trebuie luate niște măsuri cât mai rapide!” 

FCSB și FCU Craiova s-au duelat în etapa a treia din Superliga României, scor 1-1. Marius Croitoru nu a putut fi pe banca tehnică, alături de jucătorii săi din cauza unei suspendări. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 August 2022, 08:22
Data actualizarii: Luni 01 August 2022, 08:25

Partida de pe Arena Națională s-a desfășurat la o oră târzie și a fost una tensionată. VAR-ul a „atras” din nou atenția după o defecțiune în momentul în care arbitrul Cojocaru a mers pentru a revedea faza potențialului penalty pentru FCU Craiova, însă nu doar arbitrajul video „s-a făcut remarcat”. 

Marius Croitoru (41 ani) a fost suspendat și nu avea voie să se afle pe banca tehnică, însă a fost surprins de camere ținând legătura constant cu staff-ul său. Antrenorul s-a aflat în tribuna oficială a Arenei Naționale, de unde a urrmărit partida și cu ajutorul a doua telefoane. 

Florin Răducioiu, indignat de imaginile cu Marius Croitoru 

Pe transmisie, în minutul 88 al partidei, pe un cadru cu Marius Croitoru, se vede cum noul team manager al oltenilor, Eduard Zelgin, se așază alături de antrenor vorbind la telefon, în timp ce acesta îi indica anumite lucruri din teren. Mai mult, Marius Croitoru este surprins ulterior într-un alt cadru, vorbind la unul dintre telefoanele pe care le ținea pentru a urmări partida. 

„Este o agitație incredibilă, inadmisibilă după părerea mea. Regulamentul, cel puțin așa știu eu, spune clar că este complet interzis ca antrenorul suspendat să comunice, prin orice mijloc, cu un asistent, un antrenor secund. Este interzis! 

Este la vederea tuturor. Nu ar trebui să se întâmple așa ceva. Ar trebui să fie luate niște măsuri cât mai rapide. S-ar crea un precedent”, a declarat Florin Răducioiu la Prima Sport. 

Modifică setările cookies