Dinamo Liga 1 retrogradare dinamo Superliga

GALERIE FOTO Imaginile care descriu perfect ultima noapte a lui Dinamo în Liga 1

Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istorie, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor 3-1 la general.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Mai 2022, 18:43
Data actualizarii: Luni 30 Mai 2022, 18:51

Momentan, nu se știe dacă ”roș-albii” vor evolua în Liga 2. Nu e clar ce se va întâmpla cu formația din ”Ștefan cel Mare” în viitorul apropiat, dar ideal pentru fani ar fi ca echipa să continue în eșalonul secund și să atace promovare în primul sezon.

După fluierul final, fanii au asistat, parcă anesteziați, la prima retrogradare din istorie. Jandarmii au intervenit din timp pentru a se asigura că nu vor exista incidente, iar jucătorii au fost duși imediat la cabine de forțele de ordine, fără a mai oferi explicații fanilor și fără a da declarații.

Ultima noapte a lui Dinamo în Liga 1

Așa a arătat ultima noapte în Liga 1 a lui Dinamo, care retrogradează pentru prima oară în istoria de 74 de ani a clubului. Sport.ro vă prezintă o serie de imagini sugestive de la Dinamo - Universitatea Cluj 1-1, meciul care, cel puțin teoretic, ar trebui să-i trimită pe ”câini” lângă rivala de moarte, CSA Steaua, cu care ar urma să se dueleze în sezonul următor.

Din informațiile www.sport.ro, odată cu retrogradarea în Liga 2, 17 jucători din lotul „câinilor” vor pleca de la echipă. La club ar urma să fie numit și un alt administrator special, în locul lui Iuliu Mureșan, care a fost numit în funcție în urmă cu un an și care nu s-a mai implicat în viața echipei în ultima perioadă, după ce și-a manifestat intenția de a părăsi clubul.

Conducătorii din Ștefan cel Mare urmează să facă o reorganizare a planului de insolvență. Se caută sponsori care să ajute clubul din punct de vedere financiar pentru a plăti datoriile. În caz contrar, există și posibilitatea falimentului, variantă negată de Răzvan Zăvăleanu.

„Nu, nici vorbă. Cine a spus așa ceva? Nu. Nu intră în discuție așa ceva. Cred că așa cum echipa a fost ajutată până în acest moment, va fi ajutată în continuare. Întradevăr, va fi mult mai greu, dar probabil că vom găsi sursele de finațare necesare supraviețuirii.

Această procedură de insolvență are o rezolvare legală atunci când se găsește finanțare. Dincolo de rezultatul sportiv, Liga 1 sau Liga 2, această echipă nu putea ieși din insolvență fără o finanțare. În acest moment se strâng puțin termenele, pentru că nu mai avem banii din drepturile TV, dar rămânem la același lucru, la căutarea unui finanțator”, a spus Zăvăleanu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!