VIDEO EXCLUSIV Ciprian Marica dă de pământ cu conducerea lui Dinamo: "Un dezastru total!". Factorul care a contribuit decisiv la retrogradare

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Mai 2022, 17:22
Data actualizarii: Luni 30 Mai 2022, 17:22

Ciprian Marica a fost invitat la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena, unde subiectul zilei a fost retrogradarea istorică a lui Dinamo.

Fostul internațional îl consideră pe Ionuț Negoiță principalul vinovat pentru situația în care a ajuns gruparae din Ștefan cel Mare, având în vedere că a cedat clubul unor persoane "care habar nu aveau ce înseamnă Dinamo".

Ciprian Marica dă de pământ cu conducerea lui Dinamo

Marica a criticat și actuala conducere a lui Dinamo pentru faptul că nu a discutat cu antrenorii și jucătorii despre prelungirea contractelor scadente la finalul acestui sezon.

"Îl auzeam pe domnul Zăvăleanu că nici dânsul nu știe, așa că de unde aș putea să știu eu? E trist să vezi că Dinamo stă într-un domn care le are cu actele. Domnul Zăvăleanu e cu cifrele și încearcă să reorganizeze clubul, nicidecum n-ar trebui să fie cel care manageriază destinele acestei echipe. Partea financiară, sigur, este un rol important din cadrul echipei, însă nu putem să ne așteptăm de la dânsul, cu toate că uneori am văzut că încearcă să-și depășească atribuțiunile și discuta despre fotbal. Când ești singur, încerci să le faci pe toate.

Nu știu cine decide azi la Dinamo. Nici conducătorii, nici antrenorul. E un dezastru total acolo, să nu știe antrenorul dacă mai are contract, să nu ai măcar o discuție cu conducerea? dar care conducere, că domnul Mureșan nu a mai călcat pe acolo...

Jucătorii termină contractele, un aspect important. Dacă vrei să ai o echipă și să fie o atmosferă bună... debandada asta, li se termină contractele, nu știu dacă se mai contează pe ei, sunt gânduri pe care le ai, iar clubul trebuia să le rezolve, să ia această povară și acest gând al jucătorului. Chiar dacă nu poți să prelungești contractele, discuții ar fi trebuit să existe", a spus Marica, la Ora Exactă în Sport.

Dinamo a retrogradat pentru prima oară în cei 74 de ani de istorie a clubului, după ce a pierdut dubla manșă a barajului de promovare/menținere în Liga 1, scor general 1-3, cu U Cluj.

Dinamoviștii nu au reușit să întoarcă rezultatul meciului tur. Scorul a fost deschis de U Cluj, prin Tescan, care a profitat de gafa lui Eșanu, însă Dinamo a egalat în doar trei minute, prin Morar. „Câinii” au mai avut ocazii de a înscrie, pe care însă nu au reușit să le concretizeze. 

Dinamo a retrogradat astfel pentru prima dată în istoria clubului, după 74 de ani, în timp ce U Cluj a revenit în Liga 1 după șapte ani. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!