Daniel Oprița, nerăbdător să se dueleze cu  Dinamo în Liga 2: „Ne vom bate la campionat ca altădată!”

Daniel Oprita Dinamo liga 2 Steaua Superliga Daniel Oprița
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Mai 2022, 18:10
Data actualizarii: Luni 30 Mai 2022, 18:15

Daniel Oprița, antrenorul lui CSA Steaua, echipă ce actinează în Liga 2, nerăbdător să joace împotriva lui Dinamo, după ce clubul din „Ștefan cel Mare” a retrogradat în liga secundă.

Dinamo a capitulat cu 3-1 la general în barajul pentru promovare/menținere în Liga, în fața lui U Cluj și va evolua în eșalonul secund începând cu sezonul viitor.

„Eu nu credeam că Dinamo poate să retrogradeze. Nici după meciul din tur. Nu știu ce se va întâmpla cu Dinamo în aceste condiții, dar nu e plăcut când te gândești că cel mai mare derby se va juca în Liga a doua.

Sunt sigur că vor fi meciuri spectaculoase și se va umple în sfârșit stadionul nostru. Cu siguranță pentru noi va fi greu să promovăm și cu Dinamo și fără. Dacă ei vor avea susținere cu sigur va fi mai greu și ne vom bate la campionat ca pe vremuri. Singurul jucător pe care l-am dorit de acolo a fost Pierret. Nu cred că se pune problema să vină altcineva de acolo.

E greu de spus ce va fi la ei, dar au probleme de foarte mult timp și nu cred că e mare surpriză nici pentru ei. Dar sigur o dezamăgire mare cum a fost și la noi că nu am putut promova și să mergem la baraj. Până la urmă ei cu ale lor noi cu ale noastre. Depinde foarte mult de ce obiectiv va avea Dinamo în sezonul viitor”, a spus Daniel Oprița, conform fanatik.ro.

Dinamo va evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948. Clujenii au revint în primul eşalon după o pauză de șapte ani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!