VIDEO EXCLUSIV „Mi s-a spus că este comunist!” Cum îl caracterizează un fost mare dinamovist pe Mircea Lucescu

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Mai 2022, 16:30
Data actualizarii: Luni 30 Mai 2022, 16:33

Un fost dinamovist, cuvinte mari despre Mircea Lucescu.

Sulejman Demollari, atacantul albanez care îmbrăca tricoul lui Dinamo în 1991, a vorbist despre relația pe care a avut-o cu Mircea Lucescu în perioada petrecută în „Ștefan cel Mare”.

Albanezul a dezvăluit că auzise de la diferiți oameni din fotbal că Mircea Lucescu este comunist, însă și-a dat seamă că de fapt este vorba de doar de o disciplină de fier pe care acesta o impune la echipă.

„Foarte bun, foarte mândru și făcea un grup extraordinar. Apoi a venit și Halagian, atunci am auzit că este un dictator, dar trebuie și disciplină în echipă. Domnul Lucescu a stat puțin la Dinamo, apoi a plecat afară. Când eram în pauzele de la antrenamente, cantonamente, vorbeam, pentru că mie îmi place să vorbesc despre fotbal”, a spus Sulejman Demollari la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Atacantul albanez a semnat cu gruparea din Ștefan cel Mare în 1991, fiind remarcat de Florin Halagian la un meci U21 între naționala Germaniei și cea a Albaniei. Demollari a jucat din 1991 până în 1995 în tricoul lui Dinamo, timp în care a câștigat și titlul de campion. 

100 de meciuri a jucat Sulejman Demollari pentru Dinamo.

36 de goluri a reușit să marcheze albanezul în toate competițiile pentru „câini”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!