VIDEO EXCLUSIV „Eu nu cred în calitățile lor!” Budescu și Alibec, făcuți praf de un patron din Liga 1! 

Patronul unui club de fotbal din Liga 1 a vorbit despre 'rebelii' Constantin Budescu și Denis Alibec. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 18:05
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 18:06

Cei doi jucători au avut un parcurs similar în acest sezon, unul la FCSB, iar celălalt la rivala CFR Cluj. Cu prestații oscilante, niciunul dintre ei nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, astfel că cluburile au decis să se despartă de ei. Budescu nu a reușit să își ajute echipa așa cum și-ar fi dorit Gigi Becali, iar în iarnă patronul a decis să îi rezilieze contractul. 

De cealaltă parte, capriciosul Alibec a fost implicat în mai multe conflicte la CFR Cluj în acest sezon, printre care și cu antrenorul Dan Petrescu. Atacantul le-a transmis șefilor din Gruia că vrea să plece, după cum a dezvăluit și președintele Cristi Balaj și își caută o nouă destinație. 

Valeriu Iftime: „Nu îi vreau și nu mi-i permit! Nu cred în calitățile lor decât ca spectacol!”

Astfel, cei doi fotbaliști reprezintă o mutare de marcă pentru orice club interesat, însă nu toate și i-ar dori. Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a vorbit despre Budescu și Alibec într-o intervenție în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”. Finanțatorul moldovenilor a dezvălui că nu și-ar dori să îi aibă în echipă pe vreunul dintre cei doi, punctând că nu crede în calitățile pe care ei le au, prin prisma faptului că nu au demonstrat nimic pe la echipele din străinătate la care au ajuns. 

"Nu-i vreau și nu mi-i permit. Am Alibecul meu care este de două ori mai bun decât Alibec. Fotbal ca atare într-o ligă serioasă, la națională nu au jucat. Eu nu cred în calitățile lor decât ca spectacol. Trebuiau să confirme într-un campionat serios", a declarat Iftime la PRO X

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies