„Budescu va pleca afară!” Anunțul făcut în direct la TV: „Am vorbit cu el”

Constantin Budescu și-a stabilit viitorul. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 13:54
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 14:10

Constantin Budescu (32 ani) s-a despărțit de FCSB în această iarnă. Al doilea mandat al său la clubul patronat de Gigi Becali a durat doar trei luni, timp în care mijlocașul ofensiv a câștigat 250.000 de euro după ce omul de afaceri i-a reziliat contractul. 

Cu toate că era asociat cu o mutare la Petrolul Ploiești, Vivi Răchită a dezvăluit la Ora Exactă în Sport, la PRO X, că Budescu ia în calcul doar o plecare în străinătate, din pricina salariului atractiv pe care îl poate câștiga la un club din afara României. 

Răchită: „Mai poate juca doi ani la nivel înalt”

Budescu va pleca afară. Luna viitoare face 33 de ani. Dacă era la Milanul lui Baresi era la echipa de tineret, acolo toți jucau până la 40 de ani.

Este un jucător care mai poate juca doi ani la nivel înalt. Are mai multe oferte, Budescu este un jucător căutat. Eu chiar făceam o glumă cu el: 'Bă, dacă aveai minte de acum la 18-19 ani jucai în campionate tari'. Păcat că pleacă din campionatul românesc, odată cu plecarea lui Budescu s-a terminat cu pasa cu exteriorul în campionatul românesc, golul din corner și pasa pe culoar. 

Am vorbit cu el, suntem acolo în Ploiești, ne respectăm. Îmi zicea că se gândește să plece din nou afară pentru a-și asigura liniștea financiară. După care, va veni la Ploiești pentru că iubește Petrolul. Poate va veni chiar din vară, dacă el gândește că și-a făcut din punct de vedere financiar o bază solidă și a investit”, a declarat Vivi Răchită la Ora Exactă în Sport la PRO X. 

Constantin Budescu a evoluat în doar 11 meciuri în acest sezon pentru FCSB, în care a reușit să marcheze doar un gol și să ofere o singură pasă decisivă. Atât Edi Iordănescu, cât și Toni Petrea, au optat pentru cuplul Tănase - Olaru la mijlocul terenului, fostul jucător al Astrei fiind de cele mai multe ori rezervă. 

Chiar dacă va împlini 33 de ani în februarie, Budescu încă este cotat la 1,3 milioane de euro, conform transfermarkt. 

Modifică setările cookies