Liga 2

Budescu, așteptat la Petrolul: „Mi-ar plăcea să îl vedem la pregătire!”

Constantin Budescu a fost dat afară, în această iarnă, de la FCSB.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 21:22
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 21:40

Fotbalistul de 32 de ani nu a mai fost dorit de Gigi Becali, care s-a săturat de salariul lui și a decis să îi rezilieze contractul. Acesta este așteptat la Yeni Malatyaspor, însă ar putea rămâne în România.

Petrolul vrea să își aducă înapoi ”copilul”, iar oficialii de pe Ilie Oană încearcă din răsputeri șă îl convingă pe acesta să semneze cu echipa din Ploiești. Și Budescu a spus, de mai multe ori, că ar vrea să își încheie cariera pe ”OZN Arena”.

Nae Constantin, atrenorul lui Petrolul, speră ca Budescu să vină cât de curând la antrenamentele echipei sale, deoarece ar fi un jucător extrem de important în lupta pentru promovarea în Liga 1.

Eu îl aștept, am transmis-o. N-am vorbit personal cu el, dar conducerea știe dorința mea. E bine venit, nici nu știu ce să îmi doresc pentru binele lui. Dacă mă gândesc strict la mine, mi-ar plăcea să nu își găsească nimic și în câteva zile să îl vedem la pregătire cu noi. Dacă reușește să își găsească, îi doresc să fie sănătos, să aibă multă baftă”, a declarat Nae Constantin.

Adus liber de contract, în septembrie, Budescu a rezistat doar 11 partide la FCSB, perioadă în care a strâns 443 de minute, cu o medie de 40.2 minute pe meci, 1 gol și o pasă de gol.

Modifică setările cookies