Budescu FCSB Mihai Stoica Fotbal intern

Fără lacrimi, fără râs în hohote. Cum s-a despărțit Budescu de colegii de la FCSB

Mihai Stoica a povestit cum și-a luat Constantin Budescu rămas bun de la foștii săi colegi de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 11:48
Data actualizarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 12:06

Mijlocașul în vârstă de 33 de ani și-a reziliat contractul cu formația antrenată de Anton Petrea după ce a realizat că nu mai are soluții pentru a-l mulțumi pe finanțatorul formației, Gigi Becali, care l-a criticat constant. "Regele exterioarelor", cum l-a portretizat latifundiarul, nu s-a înțeles deocamdată cu o altă echipă.

FCSB e la 10 puncte de CFR

Constantin Budescu nu e lipsit de calități însă nu a reușit să se impună la FCSB, iar patronul Gigi Becali și-a exprimat în mai multe rânduri nemulțumirea față de jocul etalat de fostul campion cu Astra. 

  • Budescu a dezvăluit ce l-a determinat să se întoarcă la FCSB

Prezentat la FCSB cu eticheta "Artistul", Budescu a izbutit de la rar spre foarte rar să aducă un plus de creativitate în jocul vicecampioanei, iar după 21 de etape FCSB a rămas la 10 puncte distanță de liderul CFR Cluj, formație antrenată de Dan Petrescu. 

Dacă va reuși fără Budescu să surmonteze FCSB diferența de puncte față de trupa din Gruia... doar timpul o va spune. Cert e că Budescu și cei de la FCSB nu s-au despărțit cu scandal.

Mihai Stoica: "Budescu e o dulceață"

Mihai Stoica, managerul echipei de pe locul seund, a explicat, pas cu pas, cum au decurs lucrurile. 

”S-a reziliat cu Budescu, a fost emoţionant, a venit ieri (n.r.: - joi), şi-a luat rămas bun. E un băiat senzaţional. Ne-am luat rămas bun, dar ne mai întâlnim. Noi jucam tenis după antrenamente şi zicea că <<mai vin şi eu la tenis>>.

E o dulceaţă Budescu, nu a ridicat niciodată vreo problemă. Dani Coman nu ştie ce se întâmplă la FCSB, cum nici eu nu ştiu ce se întâmplă la Hermannstadt”, a declarat Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Budescu a încasat din salalrii 60.000 de euro la FCSB, pentru patru luni, plus încă 90.000 la pentru rezilierea contractului. La venirea la FCSB, Budesccu a fost prezentat ca un adevărat ”superstar".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!