Fotbal intern

Budescu a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Costel Lazăr, președintele Petrolului! Ce propunere i-a făcut

Costantin Budescu este liber de contract după despărțirea de FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 17:13
Data actualizarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 17:18

„Artistul” sosise pe cai mari la FCSB în această toamnă și avea contract cu gruparea patronată de Becali până la finele acestui sezon.

Evoluția mult sub așteptări a mijlocașului l-a nemulțumit pe Gigi Becali, care a decis să se despartă de acesta încă din această pauză de iarnă, pentru a ușura bugetul clubului.

După despărțirea de FCSB, s-a vehiculat că „Budi” ar putea merge în Liga 2, la Petrolul. Variantă plauzibilă, deoarece Budescu a fost crescut de Petrolul și a declarat în mai multe rânduri că și-ar dori să revină la gruparea din Ploiești, dacă promovează în prima ligă, lucru care s-ar putea întâmpla la finalul acestui sezon.

Deși fotbalistul visează ca într-o zi să revină la prima sa dragoste, Costel Lazăr, președintele Petrolului, susține că nu se pune problema ca acest lucru să se întâmple acum.

Oficialul clubului din Ploiești a dezvăluit că a purtat de curând o discuție cu fotbalistul de 32 de ani, însă au vorbit despre o colaborare de business.

„Nu am discutat nimic vizavi de acest subiect cu Costică Budescu. El m-a sunat pentru o colaborare cu o clinică din Bucureşti, care şi-ar fi manifestat interesul să colaborăm. În schimbul unei reclame să ne trateze jucătorii. Şi atâta tot”, a declarat Costel Lazăr la Ploieşti TV.

150 de mii de euro i-a dat Becali lui Budescu ca să plece de la FCSB

Budescu a încasat astfel 60.000 de euro, salarii, pentru patru luni jucate la FCSB, plus încă 90.000, pentru rezilierea contractului.

„Constantin Budescu a plecat deja, i-am dat 150.000 de euro. Nu ne mai putea ajuta și a plecat, a semnat rezilierea. Păi, cum să nu semneze? La 150.000 de euro pentru patru luni”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies