Budescu, „interzis” în Emirate! Unul dintre românii din fotbalul arab explică de ce nu-l poate lua la echipă

Constantin Budescu (32 de ani) a rămas liber de contract după ce s-a despărțit de FCSB în această iarnă.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 16:25
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 16:32

„Artistul” a fost curtat de mai multe cluburi din țara, dar și din străinătate în această pauză de iarnă. Deși a avut o perioadă dificilă la FCSB, „Budi” rămâne unul dintre cei mai curtați fotbaliști români la ora actuală.

În ciuda interesului major manifestat de multe cluburi față de mijlocaș, unul dintre antrenorii români din Emirate explică de ce nu-l poate aduce pe Budescu la echipa sa în această iarnă.

Daniel Isăilă, antrenorul lui Baniyas SC, a dezvăluit în direct la „Ora exactă în sport” că și-ar dori să-l transfere pe Budescu, însă nu poate face acest lucru acum, deoarece are „jucători străini care sunt sub contract cu noi pe o perioadă de doi ani și trei ani”.

„Mi-aș fi dorit, dar pe postul lui am doi jucători străini care sunt sub contract cu noi pe o perioadă de doi ani și trei ani. Echipa mea nu-și permite să facă schimbări în echipă, avem străini cu contracte clare. E un jucător care face diferența, e adevărat. Când echipa suferă, te poate ajuta cu o fază fixă bătută foarte bine”, a spus Daniel Isăilă, la PROX.

Budescu, doar 11 meciuri în tricoul FCSB-ului

Constantin Budescu a evoluat în doar 11 meciuri în acest sezon pentru FCSB, în care a reușit să marcheze doar un gol și să ofere o singură pasă decisivă. Atât Edi Iordănescu, cât și Toni Petrea, au optat pentru cuplul Tănase - Olaru la mijlocul terenului, fostul jucător al Astrei fiind de cele mai multe ori rezervă. 

Chiar dacă va împlini 33 de ani în februarie, Budescu încă este cotat la 1,3 milioane de euro, conform transfermarkt. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies