Becali e hotărât: scapă de jucătorii cu salarii mari de la FCSB! Cine îl urmează pe Budescu

Gigi Becali e hotărât să nu mai investească milioane de euro în fotbal și e gata să scape și de jucătorii cu salarii mari de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 12:26
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 12:54

Dacă în urmă cu câțiva ani cheltuia milioane de euro pentru transferuri, Becali vrea acum să schimbe foaia. Constantin Budescu, unul dintre jucătorii cu salarii mari de la FCSB, și-a reziliat conrtactul cu vicecampioana României, iar în vară îl va urma și Claudiu Keșeru.

„Ei să se întărească, să facă ce vor (n.r. - CFR Cluj). Suntem pe locul doi, este asigurat de cupele europene. Am scăpat de Budescu, 25.000 salariu. În vară pleacă și Keșeru, poate pleacă și Tănase, dacă-l transferăm. Nu risc banii mei! Bani de la mine nu mai dau”, a spus Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Dacă va pleca de la FCSB, Keșeru nu duce lipsă de oferte. Ferencvaros, cea mai puternică echipă din Ungaria, este interesată de serviciile fostului golgheter al Bulgariei.

Claudiu Keșeru a marcat patru goluri pentru FCSB în acest sezond e Liga 1, în 13 partide, reușind să bifeze și două pase de gol. 1,5 milioane de euro este cota de piață a atacantului, potrivit Transfermarkt. 

Modifică setările cookies