Gigi Becali FCSB Superliga 'Gradinita' lui Gigi Becali! Recordul pe care ar fi invidios pana si Hagi: reusita IMPRESIONANTA a FCSB-ului in meciul cu Gaz Metan

'Gradinita' lui Gigi Becali! Recordul pe care ar fi invidios pana si Hagi: reusita IMPRESIONANTA a FCSB-ului in meciul cu Gaz Metan

Gigi Becali pregateste deja noul suflu la FCSB si mai multi tineri cu potential vin puternic din spate.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iulie 2020, 09:03
Data actualizarii: Duminica 26 Iulie 2020, 11:33

Dennis Man, Florinel Coman si Florin Tanase s-au consacrat deja la FCSB iar pentru cei trei urmeaza pasul cel mare intr-un campionat puternic. Gigi Becali isi pregateste deja noul suflu de jucatori cu care spera sa dea lovitura in viitorul apropiat, iar FCSB a stabilit in meciul de ieri cu Gaz Metan un record important.

Ros-albastrii au folosit pe tot parcursul meciului 10 jucatori care indeplinesc regula U21, regula de care se plang mai multi antrenori din Liga 1, in frunte cu Dan Petrescu, si a reusit sa se impuna cu 1-0 in fata mediesenilor.

Adrian Nita (17 ani), Alexandru Pantea (16 ani), Ovidiu Perianu (18 ani), Cristian Dumitru (18 ani), Andrei Vlad (21 de ani), Adrian Petre (22 de ani) si Olimpiu Morutan (21 de ani) au inceput partida de la Medias ca titluari, iar pe parcurs Toni Petrea i-a mai trimis in lupta si pe Andrei Istrate (18 ani), Andrei Pandele (17 ani) si Darius Olaru (22 de ani).

A fost un record stabilit la nivelul Ligii 1, fiind pentru prima oara cand 10 jucatori eligibili regulii U21 joaca in aceeasi partida, de cand s-a implementat aceasta regula, anunta Gazeta. Precedentul record era de maxim 8 jucatori utilizati, iar acesta era detinut de mai multe echipe, printre care FCSB si Viitorul lui Hagi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!