EXCLUSIV | "Niste popandai!" Atac dur la adresa Federatiei dupa meciurile nationalei! Porumboiu ii desfiinteaza pe conducatori: "Nu antrenorii sunt problema!"

Federatia Romana de Fotbal a fost intens criticata dupa primele meciuri din preliminariile Mondialului. 

Adrian Porumboiu a vorbit despre situatia nationalei Romaniei, acuzandu-i pe oficialii Federatiei pentru tot ce se intampla. Fostul patron de la FC Vaslui considera ca principalii vinovati pentru rezultatele slabe ale nationalei sunt conducatorii de la FRF, nu selectionerul Mirel Radoi. 

Totodata, fostul arbitru acuza lipsa de pregatire in domeniul sportului a oamenilor aflati la conducerea Federatiei. 

"Nu am avut o emotie ca se puteau intampla altfel lucrurile. Ce nu intelegem noi e ca nu ultimii antrenori au fost problema, problema pleaca de la administratie, de la cei care conduc Federatia. Persoane care nu au niciun punct comun cu fotbalul. 

Nu a facut nimeni atata praf, cat au facut ei acolo. Daca eram bucuros ca a plecat Mircea Sandu, ce a urmat dupa aceea, sa fim seriosi. Au venit niste oameni luati de nicaieri sa conduca o Federatie.

Razvan Burleanu este votat de o masa de electori asezati dupa principiile pe care le vor ei.

Bodescu sau Badescu e la organizare..nu se gaseau oameni din fotbal? Niste popandai, practic, nu avem nicio sansa sa obtinem rezultate asa. Nu am nimic cu Radoi, e un antrenor care nu vrea sa dezvolte pe aparare, am auzit alti antrenori, sa stea pe teren pana le curge sange din nas, nu asa", a spus Adrian Porumboiu la PRO X.  

VIDEO PROTVPLUS.RO

Voiculescu, acuzații grave: Ministerul Sănătății este în colaps. Cîțu e un mincinos patentat?
BRAT
Modifică setările cookies