VIDEO Gigi Becali: "Sunt un idiot!" 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 04 Decembrie 2023, 19:36
Data actualizarii: Luni 04 Decembrie 2023, 19:54

Discurs vehement din partea patronului de la FCSB. Ce l-a făcut să fie cu nervii la pământ. 

Eșecul cu Oțelul, scor 0-2, din etapa a 18-a a Superligii, l-a enervat la culme pe milionarul din fruntea vicecampioanei. FCSB rămâne lider în clasament, însă jocul roș-albaștrilor în confruntarea cu Oțelul a fost neconcludent. Trupa lui Dorinel Munteanu a impresionat prin organziare, dăruire și agresiviate. De partea cealaltă, FCSB a mizat pe sclipirile unor fotbaliști și cam atât. 

Șubredă în defensiv, fără un dispecer la mijlocul terenului, FCSB nu a găsit culoare spre poarta lui Cosmin Dur-Bozoancă, goalkeeper crescut de Academia Hagi. În consecință, Becali a apelat la vechea placă. A pus tunul pe jucători și i-a terfelit pe clienții săi obișnuiți. 

  • Gigi Becali

Gigi Becali: "Sunt un idiot, că nu îmi dau seama, că bă, dacă ăla e prost și nu îl vor ăia acolo, cum să fac eu acum, fac și eu ca Edi"

La reședința din Aleea Alexandru, Becali i-a așteptat pe jurnaliști și a început abrupt. "Sunt un idiot!". Explicația a fost una amplă. Construită pe ineficacitatea unor fotbaliști plătiți regește, alocuțiunea lui Becali a atins mai mulți fotbaliști. 

A adus aminte și de ratarea transferului lui Ciprian Deac, devenit în timp om determinant în ascensiunea și dominația CFR-ului în Superliga. 

"Sunt un idiot, că nu îmi dau seama, că bă, dacă ăla e prost și nu îl vor ăia acolo, cum să fac eu acum, fac și eu ca Edi. Noi îi aruncam, îi lua el la echipa națională, până s-a deșteptat după aia și mi-a zis: 'domnule, poate greșesc, dar nu o fac cu răutate. S-a smerit și s-a calificat de pe locul 1'. 

Știți ce s-a întâmplat? El, MM, săracul, el are dreptate, doar că eu am fost încăpățânat. Acum vi le spun. S-a întâmplat o dată cu ăsta, cu Deac, când puteam să îl iau pe Deac cu 5.000 de euro salariu, nu l-am luat, atunci puteam să luăm toate... de atunci, pentru că MM, avea dreptate el, a ajuns și a luat toate titlurile Deac, nu am mai ascultat deloc de el, dar acum voi asculta. 

Pentru că MM tot timpul îmi spune: 'băi, Gigi, păi ăla nu a făcut acolo, îl țin ăia', eu din cauză că a greșit atunci, i le scot de ani de zile în cap, dar acum... Nu știu cât le știe el, dar nu am mai ținut deloc cont de el pentru că a greșit-o cu Deac, l-am pedepsit. Dar acum mi-am dat seama. Stai, bă, puțin, trebuie să ascult, că are dreptate: 'băi, Gigi, ce îl iei pe Rotariu? Băi, Gigi, ăla nu a mai jucat de atâta timp', că el se uită, 'în ultimele opt luni a jucat un meci, 14 minute. Băi, Gigi, păi adică noi suntem mai deștepți și ăia sunt proști?'", a declarat Becali. 

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!