Gigi Becali CFR Cluj Nicolae Stanciu Superliga

VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali, sincer când a fost întrebat despre posibilul transfer al lui Nicolae Stanciu la CFR Cluj

Gigi Becali a comentat posibilitatea ca Nicolae Stanciu să ajungă sub comanda lui Dan Petrescu la CFR Cluj, echipa cu care FCSB s-a luptat în ultimii ani pentru titlu în Superligă.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 13:29
Data actualizarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 13:30

Becali a obținut o sumă-record de pe urma transferului lui Nicolae Stanciu în 2016, atunci când a fost transferat de Anderlecht pentru 9,7 milioane de euro. 

Acum, Gigi Becali spune că o eventuală revenire internaționalului român în Superligă ar implica eforturi financiare, având în vedere că acesta a jucat la echipe precum Anderlecht, Sparta Praga, Slavia Praga, Al-Ahli sau Wuhan Three Towns.

Becali, sincer despre varianta ”Stanciu la CFR Cluj”

„Dacă un om are bani, poate să-l ia. Depinde dacă vrea, dacă te încumeți. Dacă iei un jucător ca Stanciu să dai 2-3 milioane pe el, să-i mai dai și salariu, că Stanciu nu vine fără 600-700.000. În primul rând, nu știi dacă iei campionatul. Acum e mai greu să intri în Liga Campionilor, e greu rău de tot. 

Sunt foarte puternice și echipele din țările mici. Eu, unul, nu risc așa. Eu riscam pentru că atunci erau conturile prea mari și nu riscam nimic, mă distram. Am altă mentalitate, atunci eram fanatic, aveam nebunie, iubire de sine. Stanciu e fotbalist, ce să mai... nici nu era atât de bun când era la noi. Acum e mai bun! De asta l-am și dat atunci”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport

4 milioane de euro a plătit Wuhan Three Towns pentru a-l transfera pe Nicolae Stanciu de la Slavia Praga, în urmă cu aproape un an

8 goluri și 8 pase decisive a reușit Stanciu în cele 21 de meciuri jucate în China

Modifică setările cookies